همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
تولید ماهیان زینتی در اردبیل از رقم 900 هزار قطعه گذشت
میر آرمان واعظی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه در سال گذشته میزان تولید ماهیان زینتی از رقم 900 هزار قطعه گذشت، تصریح کرد: امسال پیشبینی میکنیم 1.5 میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی در استان اردبیل تولید و روانه بازارهای مصرف شود
مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: امسال پیشبینی میکنیم 1.5 میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی در استان اردبیل تولید و روانه بازارهای مصرف شود
وی افزود: در استان اردبیل 20 گونه ماهی زینتی پرورش مییابد که علاوه بر عرضه در بازارهای داخلی، بازارهای خارجی خوبی نیز برای آن فراهم شده است.
واعظی، ظرفیت آبهای گرم و سرد متعدد در استان را برای پرورش ماهیان زینتی خاطر نشان کرد و افزود: پنج برابر شدن تولید ماهیان زینتی در استان اردبیل در سالهای آینده دور از دسترس نیست که در این زمینه برنامهریزیهای لازم آغاز شده است.
مدیرکل شیلات استان اردبیل اضافه کرد: زمینه تولید انواع ماهیان در استان اردبیل فراهم آمده و از متقاضیان و مجریان طرحهای پرورش ماهی با پرداخت تسهیلات بانکی و اجرای دورههای آموزشی حمایت میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز در جمع تولیدکنندگان محصولات کشاورزی بیان کرد: هم اکنون شش مرکز تولید حشرات مفید توسط بخش خصوصی در استان اردبیل فعال شده است.
عادل عبدایمانی، تولید محصولات سالم و ارگانیک را از برنامههای اولویتدار جهاد کشاورزی اعلام کرد و ادامه داد: در این راستا اردبیل امروز به دومین قطب تولید زنبورهای براکون و تریکوگراما تبدیل شده که از این حشرات مفید و زنبورها در باروری محصولات زراعی و باغی استفاده میشود.
وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: این زنبورها در مبارزه بیولوژیکی با آفات بکارگیری شده که ما به جای استفاده از سموم شیمیایی از آنها استفاده میکنیم.
عبدایمانی در پایان متذکر شد: 14 درصد رشد بهرهگیری از این سیستم را در تولید محصولات متنوع زراعی، باغی و صیفی شاهد بودیم به طوری که بیش از 20 هزار هکتار از اراضی زیر کشت گوجه فرنگی، پنبه، ذرت و سویا از این شیوه در مبارزه بیولوژیکی با آفات استفاده کردند