همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
شورای هماهنگی غذای حلال در مازندران آغاز به کار کرد
گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، حجت اسلام ˈ مجتبی موسوی ˈ مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران روز پنجشنبه در شورای هماهنگی غذای حلال مازندران گفت: این شورا به منظور فرهنگ سازی فعالیت های حوزه نظارت بر حلیت غذا، معرفی غذای حلال و تسهیل در اجرای فعالیت های نظارت شرعی، تبیین آثار فرهنگی و بهداشتی تولید و مصرف غذای حلال و تقویت نظام پاسداشت حقوق حیوانات در جمهوری اسلامی ایران تشکیل و آغاز به کار کرد.
وی که ریاست شورای هماهنگی غذای حلال مازندران را نیز برعهده دارد با اشاره به آثار سوء مصرف غذای حرام بر روح و روان انسان و اینکه حاکمان جامعه موظف به زمینه سازی برای تأمین غذای حلال در جامعه هستند ،افزود: غذای سالم با جسم انسان و غذای حلال و شرعی با روح و روان انسان سر و کار دارد و اثرات وضعی بر جای می گذارد.
ˈ جواد اعتماد ˈ مدیرکل استاندارد استان مازندران نیز با بیان اینکه صنعت حلال مجزا از تولیدات حلال است،گفت: استانداردهای مورد نیاز برای محصولات حلال تدوین شده است که سازمان ملی استاندارد این ضوابط و معیارها را برای تولید و عرضه محصول حلال و استاندارد تعیین کرده است.
وی افزود: پوشاک، دارو، لوازم آرایشی و بهداشتی، بانکداری، بیمه و گردشگری هم در زمره صنعت حلال قرار دارند.
حجت اسلام ˈ عباسعلی ابراهیمی ˈمدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ، سبک زندگی دینی را یکی از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری بر شمرد و گفت: تولید و عرضه غذای حلال از خواسته های رهبری است.
وی با اشاره به لزوم فرهنگ سازی بیشتر در استان در این زمینه، خواستار تشکیل اتاق فکر و تنظیم شیوه نامه غذای حلال در استان شد و بر نهادینه شدن و کاربردی شدن این موضوع در نظام اسلامی تاکید کرد.
ˈ مکرمی ˈ مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مازندران به نبود شفاف سازی برای ارائه برند حلال در کشور اشاره کرد و گفت: باید در زمینه تولید و عرضه غذای حلال کارهای پژوهشی صورت گیرد.
وی گفت: گواهی حلال صادره از کشورهای دیگر باید توسط نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی مورد تایید قرار گیرد و سپس واردات محصول و ترخیص کالا صورت پذیرد.
ˈ مجید مختاری ˈ مدیرکل دامپزشکی مازندران به فعالیت 16 کشتارگاه صنعتی طیور در استان اشاره کرد و گفت: در سال 91 بیش از 48 میلیون قطعه طیور در این کشتارگاه ها ذبح و به جامعه مصرف کننده عرضه شد.
مختاری همچنین گفت: تعداد 11 کشتارگاه دام با کشتار 320هزار رأس دام سبک و سنگین در استان در حال فعالیت هستند که نظارت بهداشتی و شرعی در این کشتارگاه ها صورت می گیرد.
وی به تعدد مراکز تصمیم گیر و ارائه دهنده مجوز محصول حلال در کشور اشاره کرد و خواستار وحدت رویه و معرفی یک مرکز مستقیم ارائه برند محصول حلال در کشور شد.
وی از فعالیت 26 روحانی ناظر شرعی در استان خبر داد و افزود: تشکیل این شورا بر اساس ماده 11 قانون صید و ذبح و ماده 12 آیین نامه اجرایی این قانون و برای کمک و تسهیل در اعمال نظارت شرعی بر واحدهای مشمول قانون صید و ذبح و تحقق اهداف 4 گانه این قانون است