همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سالانه پنج هزار تن ماهی در همدان تولید می شود
روحانیˈ روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: 815 مزرعه پرورش ماهی گرم آبی و سرد آبی در این استان فعال است و یک هزار و 300 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این مزارع اشتغال دارند.
وی همچنین یکی از مزیت های مزارع پرورش ماهی را مکانیزه بودن آنها ذکر کرد و گفت: مزارع مکانیزه پرورش ماهی دارای تجهیزات لازم برای بالا بردن میزان اکسیژن آب برای افزایش میزان رشد ماهی است.
وی اظهار داشت: افزایش میزان اکسیژن اشباع داخل استخر موجب حذف گازهای مضر از آب شده و در نتیجه گوشت ماهی با کیفیت و طعم بهتری تولید می شود.
وی با بیان اینکه با افزایش اکسیژن آب ، ظرفیت نگهداری استخرها نیز بالا می رود افزود: بنابراین مکانیزه کردن استخرهای پرورش ماهی موجب افزایش کمی و کیفی طعم و ظاهر گوشت ماهی می شود.
وی ادامه داد: برای مکانیزه شدن استخرهای پرورش ماهی می توان از پمپ های برگشت ، دستگاه اکسیژن ساز و دستگاه های هوا ده استفاده کرد.
کارشناس تولید و پرورش ماهی شیلات استان همدان هزینه مکانیزه شدن استخرهای پرورش ماهی را بین پنج میلیون ریال تا چهار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: میزان هزینه بستگی به وسعت استخرها دارد