سالانه پنج هزار تن ماهی در همدان تولید می شود

سه‌شنبه ۱۰ دی ۱۳۹۲  ۰ نظر   ۷۷ بازدید

سالانه پنج هزار تن ماهی در همدان تولید می شود
روحانیˈ روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: 815 مزرعه پرورش ماهی گرم آبی و سرد آبی در این استان فعال است و یک هزار و 300 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این مزارع اشتغال دارند.

وی همچنین یکی از مزیت های مزارع پرورش ماهی را مکانیزه بودن آنها ذکر کرد و گفت: مزارع مکانیزه پرورش ماهی دارای تجهیزات لازم برای بالا بردن میزان اکسیژن آب برای افزایش میزان رشد ماهی است.

وی اظهار داشت: افزایش میزان اکسیژن اشباع داخل استخر موجب حذف گازهای مضر از آب شده و در نتیجه گوشت ماهی با کیفیت و طعم بهتری تولید می شود.

وی با بیان اینکه با افزایش اکسیژن آب ، ظرفیت نگهداری استخرها نیز بالا می رود افزود: بنابراین مکانیزه کردن استخرهای پرورش ماهی موجب افزایش کمی و کیفی طعم و ظاهر گوشت ماهی می شود.

وی ادامه داد: برای مکانیزه شدن استخرهای پرورش ماهی می توان از پمپ های برگشت ، دستگاه اکسیژن ساز و دستگاه های هوا ده استفاده کرد.

کارشناس تولید و پرورش ماهی شیلات استان همدان هزینه مکانیزه شدن استخرهای پرورش ماهی را بین پنج میلیون ریال تا چهار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: میزان هزینه بستگی به وسعت استخرها دارد

دیدگاه خود را بیان کنید