همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
تولید ۹ هزار تن میگو در بوشهر
خبرگزاری تسنیم از بوشهر، رضا عوضپورظهر در نشست کارگروه تخصصی اقتصادی استان بوشهر با اشاره به ظرفیتهای استان بوشهر در حوزه شیلات اظهار کرد: پرورش میگو از ظرفیتهای مهم استان بوشهر است و باور داریم که میتواند موثرتر از حال حاضر باشد.
وی با اشاره به مشکلات پرورشدهندگان میگو افزود: ضعف زیرساختها و بروز بیماریها سبب شد که تولید میگو در سالهای گذشته با روند توسعه و پیشبینی نرخ رشد مواجه نشود و این حوزه با فراز و فرودهای زیادی روبهرو بوده که البته وضعیت در 2 سال اخیر بهبود یافته است.
معاون برنامهریزی استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: تلاش برای افزایش کیفیت و میزان برداشت از هر هکتار مهمترین برنامه برای این حوزه است که نیازمند مدیریت موثر و کارآمد است.
عوضپور از برداشت 9 هزار تن میگوی پرورشی در استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: امسال با وجود برنامهریزی انجام شده 9 هزار تن میگوی پرورشی در استان تولید شده و این درحالی است که میتوانسنیم در همین سطح زیرکشت بیش از 13 هزار تن برداشت نیز داشته باشیم.
وی تصریح کرد: شیلات یک فرصت مناسب برای توسعه استان است و ارزش افزوده بهتری نسبت به سایر حوزهها دارد و باید از این ظرفیت استفاده بیشتری شود.
معاون استاندار بوشهر افزود: برخی صنایع آثار زیانباری برای مناطق مختلف استان داشته ولی صنعت پرورش میگو در توسعه و اشتغال و غیره در استان نقشآفرین است.
عوضپور گفت: هماکنون 60 هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو داریم و این در حالیست که سطح زیر کشت ما 3 هزار هکتار است و مطالعه استعدادیابی اراضی میگو باید در دستور کار قرار گیرد.
وی بر لزوم برقدار کردن سایتهای پرورش میگو در استان تاکید کرد و افزود: برقدار کردن این سایتها امری مهم در راستای پیشرفت صنعت پرورش میگوست.
عوضپور ابراز کرد: از مجموع 4 هزار و 300 هکتار اراضی مفید و آماده برای پرورش میگو هماکنون 3 هزار و 300 هکتار زیر کشت است که باید برای وارد کردن یکهزار هکتار زمین معطل مانده در این چرخه اهتمام ورزیم.
وی با اشاره به لزوم پرداخت تسهیلات به پرورشدهندگان میگو خاطرنشان کرد: صندوق حمایت از توسعه کشاورزی استان حدود 160 میلیارد ریال سرمایه دارد و تلاش میکنیم این سرمایه به 200 میلیارد ریال افزایش یابد تا شاهد ارائه تسهیلات با نرخ 4 درصد به تولیدکنندگان باشیم.
عوضپور در ادامه خواستار استفاده از ساز و کارهای قانونی برای رشد و توسعه صنعت پرورش میگو شد و از پژوهشکده میگو خواست پیشنهادهای لازم برای افزایش برداشت میگو در واحد سطح را ارائه دهند