همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
حبیب نژاد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مازندران، اظهارداشت: مازندران به دلیل برخورداری از اقلیم بسیار مناسب و ساحل، از شرایط مطلوبی برای فعالیت در بخش آبزی پروری به ویژه پرورش ماهیان خاویاری درقفس برخوردار است
مدیرکل شیلات مازندران گفت: در حال حاضر 10 قفس پرورش ماهی در دریای استان فعال است
وی ادامه داد: باید با یک برنامه ریزی هدفمند از ظرفیتهای موجود به نفع استان و مردم استفاده کنیم.
مدیرکل شیلات مازندران یادآور شد: در سال 85 مجموعه تولیدات آبزی پروری حدود 30هزار تن بوده که در حال حاضر این میزان از رقم 67 هزار و700 تن نیز گذشته است.
حبیب نژاد با بیان اینکه بحث توسعه زمینههای سرمایه گذاری در شیلات به صورت جدی دنبال میشود گفت: در بحث توسعه متوازن، تولید را به عنوان محور توسعه در استان میشناسیم.
وی افزود: 25 درصد از پیشرفت ما استفاده از امکانات مکانیزه در حوزههای آبزیان بوده است.
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه در حال حاضر 10 قفس پرورش ماهی در دریای استان فعال است گفت: در صورتی که از هر متر مکعب 20 کیلو استحصال ماهی داشته باشیم در هر دوره 50 تن از هر قفس میتوانیم تولیدات آبزی داشته باشیم.
حبیب نژاد خاطرنشان کرد: سواحل دریای مازندران ظرفیت 200 هزار تن ماهی در یک فرایند 20 ساله را دارا است که حداقل برای 20هزار نفر ایجاد شغل شده و این موضوع همت استانی و کشوری می طلبد.