همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
رها سازی بیش از ۱.۵ میلیون قطعه بچه ماهی در خمین
جعفری در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به تولیدات آبزیان در خمین اظهار کرد: در حوزه تولید آبزیان شهرستان خمین در 2 بخش تولید بچه ماهی برای تامین نیاز آبزی پروران و تولید گوشت ماهی قزل آلا فعالیت می کند.
وی افزود: در مورد تولید بچه ماهی در حال حاضر مزرعه ای به مساحت 250 متر مربع در روستای فرج آباد که بچه ماهی به وزن یک گرم تولید می کند، این واحد در فصل تکثیر 460 هزار قطعه و در خارج از فصل تکثیر 390 هزار قطعه بچه ماهی به وزن یک گرم تولید می کند.
مدیر جهاد کشاورزی خمین تصریح کرد: کل تولید این واحد 775 هزار قطعه است که پیش بینی می شود برای تولید در سال 93 در این واحد بیش از یک میلیون و 500 هزار قطعه بچه ماهی تولید شود.
وی با اشاره به تولید تولید گوشت ماهی گفت: در بحث تولید گوشت ماهی قزل آلا در شهرستان خمین باید گفت در حال حاضر 25 بهره بردار در سطح 17 هزار و 600 متر مربع استخر ذخیره آب فعال است.
جعفری افزود: نژادهای ماهی های رها سازی شده شامل رغم های ایرانی و خارجی بوده که با این توصیف در 10 ماهه امسال یکصد و پنجاه و پنج تن ماهی قزل آلا با متوسط وزن 350 گرم تولید شده است که از این مقدار 26 تن به عنوان بچه ماهی پیش پروار و 129 تن به عنوان ماهی پروار شده به بازار مصرف عرضه شده است.
وی تصریح کرد: دلایل عمده توسعه آبزی پروری را کاهش صید از دریاها ، افزایش جمعیت جهان و افزایش تقاضا اعلام کرد.
مدیر جهاد کشاورزی خمین با اشاره به راهکار های بکارگرفته شده در حوزه آبزی پروری خمین گفت: ﺭﺍﻫﮑﺎﺭﻫﺎﯼ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﭘﺎﯾﺪﺍﺭ ﺁﺑﺰﯼ ﭘﺮﻭﺭﯼ ﻣﺜﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻓﻦ ﺁﻭﺭﯼ ﺯﯾﺴﺘﯽ ﻭ ﺭﻭﺵ ﻫﺎﯼ ﺗﻠﻔﯿﻘﯽ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼ- ﺁﺑﺰﯼ ﭘﺮﻭﺭﯼ ﻭ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻋﺎﻣﻞ ﮐﺎﻫﺶ ﺍﺛﺮﺍﺕ ﺯﯾﺴﺖ ﻣﺤﯿﻄﯽ ﻭ ﺁﻟﻮﺩﮔﯽ ﺳﯿﺎﻝ ﺧﺮﻭﺟﯽ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺨﺮ ﻫﺎﯼ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻣﺎﻫﯽ در خمین مورد توجه ویزه قرار دارد