همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
تولید سالانه ۱۱۰۰ تن ماهی در مجتمع شیلات پالنگان کامیاران
رضایی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، اظهار کرد: سالانه 1100 تن ماهی در مجتمع شیلات روستای پالنگان کامیاران تولید میشود و این تولید جوابگوی نیاز مصرفی استان است.
وی گفت: مجتمع شیلات روستای پالنگان کامیاران علاوه بر تامین ماهی مورد نیاز شهرستان در رشد گردشگری هم تاثیر بسزایی داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی کامیاران تصریح کرد: کامیاران با داشتن 54 استخر پرورش ماهی در مجتمع پالنگان و 23 مزرعه خرد در مسیر موچش به پالنگان و تولید 1100 تن ماهی در سال یکی از مراکز مهم پرورش ماهی در استان کردستان است که محصول آن به سایر استانهای کشور و کردستان عراق نیز صادر میشود.
وی گفت: در حال حاضر 185 نفر در مجتمع شیلات پالنگان به طور مستقیم و 85 نفر هم به صورت غیر مستقیم در شهرستان به کار پرورش و تولید ماهی مشغول هستند.
رضایی با اشاره به اینکه راهاندازی این استخرها اشتغالزایی خوبی در سطح منطقه داشته است افزود: همه استخرها در شهرستان کامیاران دو منظوره بوده به این معنا که هم برای پرورش ماهی و هم برای آبیاری مزارع کشاورزی استفاده میشوند.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به استقبال مردم شهرستان از طرحهای شیلاتی توسعه این استخرها در سطح منطقه در دست اقدام است و در ایام دهه فجر امسال هم 2طرح شیلاتی با ظرفیت تولید 5 تن ماهی در سال در سطح شهرستان به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیر جهاد کشاورزی کامیاران سرانه مصرف ماهی در کامیاران را نسبت به گذشته رو به بهبود برآورد کرد و گفت: هر ساله توسط جهاد کشاورزی کامیاران برنامه آموزش پخت و مصرف ماهی در سطح شهر و روستاهای شهرستان اجرا میشود.
ویعمده ترین مشکل بر سر راه تولید ماهی در این شهرستان را نوسانات و عدم ثبات بازار دانست و تصریح کرد: کامیاران استعداد پرورش ماهی را درسطح کلان دارد و در این راستا حمایت مسئولین شهرستانی و استانی میتواند نقشی مؤثر در افزایش تولید داشته باشد