همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
ایران خرچنگ و کروکودیل پرورش می دهد
باشگاه خبرنگاران،مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی میزان مصرف گوشت مردم ایران را یکمیلیون تن اعلام کرد و متذکر شد: حدود 200 هزار تن از خارج وارد میشود و 800 هزار تن تولید داخل است.
حجتالاسلام محمدباقر لیاقتی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور، یکی از وظایف ناظران شرعی را کنترل اجزای حرام حیوان حلال گوشت عنوان کرد.
وی با بیان اینکه 15 عضو حیوان حلال گوشت حرام است، اظهار کرد: غدههای گوشت، سم، حدقه چشم، دنبلان و... در اسلام حرام است.
این مسئول با اشاره به اینکه جمعآوری اجزای حیوان حلال گوشت زیر نظر ناظران شرعی انجام میشود، افزود: این اجزا به بنادر و کشورهای متقاضی صادر میشود.
وی با تصریح بر اینکه سگ و خوک در ایران پرورش داده نمیشود، گفت: کروکودیل، قورباغه، خرچنگ، خرگوش و... برای صادرات در ایران پرورش داده میشوند.
لیاقتی رعایت مسایل در پرورش این موجودات را مهم دانست و یادآور شد: تلاش ما این است نواقص برطرف شود و گوشت حلال به دست مردم کشورمان برسد.
وی نقش پیروزی انقلاب اسلامی در توجه به مسایل شرعی مصرف گوشت حلال را بسیار مهم دانست و یادآور شد: پس از انقلاب کنترل بر واردات گوشتهایی که دارای شبهه بودند صورت گرفت.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی میزان مصرف گوشت مردم ایران را یکمیلیون تن اعلام کرد و متذکر شد: حدود 200 هزار تن از خارج وارد میشود و 800 هزار تن تولید داخل است.
وی تولید 400 هزار تن گوشت را در عشایر ایران ذکر کرد و افزود: وظایف ما 14 موضوع نظارتی است و در حوزه آبزیان نیز نقش مهمی داریم.
لیاقتی، ماهی حرام و حلال را دارای دو ویژگی دانست و تصریح کرد: ماهی که فلس داشته باشد حلال است و از آنجا که گوشت فیله ماهی وارداتی بدون پوست حرام و یا حلال بودن آن مشخص نیست، نظارت در هنگام کارتن زدن صورت میگیرد و با حضور ناظر شرعی مهر تایید روی کارتن زده میشود