همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
(ایسنا) منطقه خلیج فارس، سیف الله حقیقی با بیان اینکه استان هرمزگان با داشتن بیش از 2000 کیلومتر ساحل از ظرفیتهای بسیاری در زمینه صیادی و آبزی پروری برخوردار است، اظهار کرد: حدود 40 درصد از مجموع صید جنوب کشور به استان هرمزگان اختصاص دارد که این نشان دهنده جایگاه بسیار مهم استان هرمزگان در زمینه شیلات است
قائم مقام سازمان شیلات ایران با اشاره به وجود اراضی مستعد پرورش میگو و دیگر گونههای آبزیان در استان هرمزگان گفت: با وجود این ظرفیت بزرگ میتوان هرمزگان را به قطب پرورش میگو در منطقه تبدیل کرد
وی ادامه داد: مسئله دادن اختیارات بیشتر به اداره کل شیلات هرمزگان به عنوان یکی از خواسته های جامعه صیادی این استان، مبحثی کارشناسی شده است که در راستای اجرای آن گام های خوبی برداشته خواهد شد.
حقیقی با اشاره به افزایش اعتبارات بنادر صیادی و ماهیگیری استان هرمزگان گفت: این کار در راستای تکمیل روند احداث بنادر صیادی در استان هرمزگان صورت گرفت و در حال حاضر بیش از 20 بندر صیادی و 84 مرکز صید در استان هرمزگان وجود دارد.
وی اضافه کرد: در طرح بندرصیادی شهر بندرعباس نیز احداث یک آکواریوم دیده شده که امیدواریم این مسئله با همکاری دستگاه های مرتبط محقق و به نمادی شهری برای بندرعباس تبدیل شود.
قائم مقام سازمان شیلات ایران به وجود اراضی مستعد پرورش میگو و دیگر گونه های آبزیان در استان هرمزگان اشاره کرد و افزود: با وجود این ظرفیت بزرگ می توان هرمزگان را به قطب پرورش میگو در منطقه و کشور تبدیل کرد که این کار با تدابیر و راهکارهای مناسب امکان پذیر است.
حقیقی تصریح کرد: پرورش ماهی در قفس نیز یکی از راهکارهای مناسب است که در سایر مناطق دنیا نیز مورد استفاده قرار می شود که باید میزان آن در استان هرمزگان نیز افزایش پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه صید فانوس ماهیان نیز ما باید از ظرفیت اقیانوس هند بیشتر استفاده کنیم چون در حال حاضر در این زمینه از سهمیه خود به میزانی بسیار کم استفاده می کنیم.در این مراسم پرویز محبی به عنوان مدیرکل جدید شیلات هرمزگان معرفی شد