همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سهشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۳
۰ نظر
۸۷ بازدید
رئیس اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر گفت: استفاده از پودر یخ ضامن حفظ تازگی، سلامت و کیفیت محصولات آبزی است | |
مهدی سلوکانه در بوشهر در خصوص شرایط بهداشتی عرضه ماهی تازه اظهار داشت: تمامی فرآوردههای خام دامی و به خصوص آبزیان و ماهی تازه درجه فساد پذیری بالاتری نسبت به دیگر مواد غذایی دارند و رعایت زنجیره سرد در این خصوص بسیار مهم و حیاتی است | |
رئیس اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر تاکید کرد: پودر یخ ضامن حفظ تازگی، سلامت و کیفیت محصولات آبزی است و در تمامی مراحل صید، حمل و نقل، عرضه و انتقال به منزل باید زنجیره سرد برای حفظ تازگی و سلامت محصول رعایت شود.
سلوکانه تصریح کرد: نگهداری ماهی تازه، میگو و دیگر آبزیان در کنار پودر یخ در دمای بین صفر تا 4 درجه سانتیگراد باید در هرحالتی مدنظر قرار داده شود تا سلامتی آبزی با مخاطره همراه نشود. وی در پایان اشاره کرد: از عموم هم استانیها درخواست داریم با مامورین نظارت بهداشتی دامپزشکی همکاری لازم را داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در عرضه فرآوردههای خام دامی مراتب را به شماره تلفن پاسخگوی دامپزشکی 1512 و یا سامانه پیامکی 30002849 جهت پیگیری اعلام کنند. |