ستاد بحران کهگیلویه و بویراحمد به داد تولیدکنندگان ماهی برسد

سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۹۵ بازدید

ستاد بحران کهگیلویه و بویراحمد به داد تولیدکنندگان ماهی برسد
معاون برنامه‌ریزی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از مسئولان ستاد بحران خواست تا فکری به حال خسارات وارده به مزارع ماهی کنند
علیرضا رستگار صبح امروز در نشست بررسی حوادث و بحران‌های مختلف در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به آسیب‌پذیری بخش کشاورزی اظهار کرد: به واسطه این آسیب‌پذیری بالا، بخش کشاورزی این استان نیز از حوادث غیرمترقبه در امان نیست و تاکنون خسارات زیادی به بخش‌های مختلف کشاورزی در این استان در سالیان اخیر وارد شده است.
معاون برنامه‌ریزی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد حجم خسارات وارده به بخش کشاورزی را بالا دانست و ابراز داشت: هم‌اکنون با بیماری «وی.اچ.اس» در مزارع پرورش ماهی مواجه هستیم که اگر چه این بیماری برای انسان خطری ندارد ولی خسارات زیادی را به بخش شیلات این استان وارد کرده است.

وی تأکید کرد: این بیماری در پیک دمایی و با افت دما به اوج فعالیت خود می‌رسد و لازم است در این زمینه چاره‌ای اندیشیده شود.

رستگار با بیان اینکه استهمال تسهیلات اعطایی به تولیدکنندگان بخش کشاورزی در بودجه پیش‌بینی شده است، ادامه داد: علی‌رغم این موضوع ولی تاکنون در این زمینه اتفاق خاصی نیفتاده و تولیدکنندگان ماهی در کهگیلویه و بویراحمد متحمل خسارات شدیدی شده‌اند و اگر راهکاری اندیشیده نشود، این روند ادامه خواهد داشت.

معاون برنامه‌ریزی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: عمده مزارع پرورش ماهی این استان از تسهیلات بانکی استفاده کردند و با این وضعیت نیز تاکنون تولیدی نداشتند به طوری که اقساط آن‌ها معوق شده است.

وی از مسئولان کشوری و استانی خواست تا به داد مزرعه‌داران ماهی برسند و ضمن جبران خسارات وارده، جلوی بروز آسیب‌های بیشتر را به این تولیدکنندگان بگیرند.

رستگار بر عدم تأثیر این ویروس بر بدن انسان تأکید کرد و گفت: بیماری «وی.اچ.اس» از بیماری‌های مشترک انسان و دیگر موجودات نیست و تنها نگرانی ما بروز خسارت و ضرر مالی به پرورش‌دهندگان ماهی در این استان است.

معاون برنامه‌ریزی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از صحبت‌هایش عمده نگاه‌های مدیریتی را شهری خواند و گفت: بخش کشاورزی که کاملا به روستاها وابسته است حتی در حوزه حوادث و بحران‌ها نیز مظلوم واقع شده است.

معاون برنامه‌ریزی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از مسئولان ستاد بحران خواست تا فکری به حال خسارات وارده به مزارع ماهی کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، بیماری «وی.اچ.اس» همراه با یک محموله قاچاق بچه‌ماهی در چند استان کشور از سال قبل، مزارع پرورش ماهی را درگیر کرده و موجب بروز خسارت به تولیدکنندگان ماهی شده است؛ بر اساس مستندات پزشکی این بیماری برای سلامتی انسان خطری ندارد.

برخی آمار حکایت از خسارت افزون بر 300 میلیارد ریالی به مزارع پرورش ماهی در استان کهگیلویه و بویراحمد است که چنانچه کنترل نشود میزان خسارت بسیار بیش از این افزایش خواهد داشت
منبع: خبرگزاری فارس

دیدگاه خود را بیان کنید