همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳
۰ نظر
۹۶ بازدید
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت:چهار هزارتن انواع ماهی کپور و قزل آلا در سالجاری در مزارع پرورش ماهی این استان تولید و به بازار مصرف عرضه شد. | |
علی دولو' روز چهارشنبه با بیان اینکه سالانه حدود هفت هزار تن ماهی خوراکی در استان همدان تولید می شود گفت:در سالجاری تولید چهارهزارو 600 تن ماهی پیش بینی شده بود که از این میزان تاکنون، چهار هزار تن تولید شده و مابقی نیز تا پایان سال تولید می شود. |
|
وی با بیان اینکه استان همدان رتبه دهم در زمینه تولید و پرورش ماهی خوراکی در کشور را دارد تصریح کرد: مکانیزه کردن واحد های پرورش ماهی یکی از اقدامات اساسی جهاد کشاورزی استان همدان است.
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه سرانه مصرف ماهی در استان همدان را 6.5 کیلوگرم ذکر کرد و گفت:آموزش روش های طبخ ماهی یکی از اقدامات اساسی برای افزایش سرانه مصرف ماهی در استان همدان است. دولو افزود:به این منظور در سالجاری دو هزار نفر روز کلاس های آموزش طبخ ماهی توسط سازمان جهادکشاوری استان برگزار شده است. 300 واحد پرورش ماهی در استان همدان فعال است که 40 واحد آن مربوط پرورش ماهیان زینتی است. |