همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳
۰ نظر
۹۱ بازدید
پس از ورود کنسرو ماهی تن، کیلکا و ساردین، تولید تجاری کنسرو قزلآلا با عنوان سالمون پرورشی آغاز شد |
مدیرکل توسعه بازار سازمان شیلات با اعلام این خبر گفت: نخستین کارخانه تولید کنسرو قزلآلای کشور در لرستان راهاندازی شد و در حال حاضر ظرفیت تولید پنج میلیون قوطی در سال را دارد. عیسی گلشاهی افزود: با خریداری دانش فنی این فرآورده، تولید تجاری آن از یک ماه گذشته آغاز شده است. وی خاطرنشان کرد: در راستای افزایش مصرف آبزیان در سبد خانوار، تنوعبخشی به فرآوردههای شیلاتی در دستور کار قرار گرفت و در این راستا فرآوردههایی چون انواع کنسروها، خورشتها، ناگت و فیلههای ماهی پا به عرصه گذاشت که با استقبال مردم روبهرو شد. |
مدیرکل توسعه بازار سازمان شیلات ادامه داد: کنسرو ماهی قزلآلا که در حال حاضر به تولید تجاری رسیده است، بهصورت قطعهقطعهشده بوده و اندازه کنسروها نیز شبیه کنسروهای کنونی بازار است. گلشاهی تصریح کرد: با هماهنگیهایی که با دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است، دورههای آموزشی درباره شیوههای خرید، کنترل کیفیت و فرآوردههای آبزیان در فرهنگسراها در حال برگزاری است. وی با اعلام اینکه فرهنگ مصرف آبزیان در کشور ضعیف است، یادآور شد: 85 نفر آموزشیار در سراسر کشور آموزشهای لازم را به مردم ارائه میکنند. گلشاهی در پایان تأکید کرد: در ستاد سلامت هشت استان کشور نیز کارگروه مصرف آبزیان تشکیل شده تا فرهنگ مصرف در بین مردم جا بیفتد./ خبرنگار: مژگان ستار منبع: ایانا |