همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
يك عضو هيات علمي دانشگاه اروميه گفت: نسبت به نجات درياچه اروميه بسيار اميدواريم
دكتر ناصر آق گفت: خشك شدن درياچه اروميه پيامدهاي بسيار زيادي را در پي دارد و به هيچ وجه قابل قياس با خشك شدن ساير تالابها و آبگيرهاي موجود در كشور نيست.
وي تصريح كرد: پس از خشك شدن كامل درياچه اروميه، با توجه به وجود 6 تا 8 ميليارد تن نمك در كف اين درياچه، احتمالا شاهد طوفانهاي نمك خواهيم بود.
اين دكتراي تخصصي تکثير و پرورش آبزيان در ادامه گفت: طوفانهاي نمك ميتواند موجب كوچ اجباري مردمي شود كه اطراف درياچه اروميه زندگي ميكنند، از كساني كه اين درياچه را با ساير تالابها و آبگيرهاي كشور مقايسه ميكنند بايد پرسيد آيا براي مثال با خشك شدن مهارلو نيز چنين اتفاقي رخ خواهد داد؟
وي در ادامه گفت: اميدواريم راهكارهاي اجرايي در اختيار مسئولين قرار بگيرد و هر چه زودتر شاهد آغاز مراحل اجرايي نجات درياچه اروميه باشيم.
آق خاطرنشان كرد: بايد به دنبال احياء گام به گام درياچه اروميه باشيم، احياء هر فاز درياچه اروميه ميتواند درآمدي نزديك به 500ميليارد ريال در پي داشته باشد و موجب اشتغالزايي در منطقه شود
منبع : باشگاه خبرنگاران