همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
حسن صالحی در نشستی با مدیران شهرستانی شیلات در هرمزگان با بیان اینکه استان هرمزگان از پتانسیل های شیلاتی فوق العاده ایی برخودار است، گفت: هرمزگان بدون شک توانایی تبدیل به قطب شیلاتی منطقه و خاورمیانه را دارد.
وی با بیان اینکه شیلات منحصرا صید در آبهای ساحلی نیست تاکید کرد:امکان صدور مجوز در آبهای نزدیک با توجه به محدودیت ذخایر آبزیان وجود ندارد اما در آبهای دور و ذخایر کمتر بهره برداری شده علاوه بر صدور مجوز از متقاضیان صید در این آبهای نیز حمایت می کنیم.
صالحی با اشاره به اینکه ماهی و آبزیان غذای سلامتی است خاطر نشان شد:با توجه به اهمیت سلامت و بهداشت آبزیان باید با کنترل ها ی بهداشتی و دقت های لازم آبزیان از محل صید تا سرسفره کنترل کرد تا سالم به دست مردم برسانیم.
رئیس سازمان شیلات ایران با تاکید بر ذخایر ارزشمند و کمتر بهره برداری شده فانوس ماهیان گفت: ورود بر عرصه صید فانوس ماهیان علاوه بر درآمد زایی مناسب می تواند اشتغال در زمینه پودر ماهی و صنایع فرآوری را نیز ارتقا دهد
وی با شاره به معضلات گریبان گیر صید همچون صید غیرمجاز، آلودگی دریاها استفاده از ادوات نامناسب صید و قاچاق سوخت گفت: تقویت یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات کلید اصلی مبارزه با این معضلات و مرتفع ساختن آنها است که در این زمینه در آینده ای نزدیک پی گیری های لازم و در نتیجه تحقق یگانی قدرتمند صورت می گیرد.
وی با اشاره به سخنان رئیس جمهور پیرامون توسعه سواحل جنوبی خلیج فارس و عمان به ویژه سواحل استان هرمزگان و مخصوصاً سواحل مکران، گفت : پیشانی توسعه هرمزگان جاسک و سواحل مکران است و پیشانی توسعه این مناطق فعالیت ها شیلاتی است.
وی خاطر نشان جذب سرمایه گذار برای به بهر برداری رساندن ظرفیت های استان با اولویت های بومی و محلی باید پیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
صالحی با بیان اینکه پرورش ماهی در قفس یکی از شتغال زا ترین و سود آور ترین صنایع شیلاتی است تصریح کرد :این مهم و سرمایه گذاری در این مهم به قدری مهم و تاثیر گذار در اقتصاد مقاومتی است که مقام معظم رهبری نیز برآن تاکید داشته اند
منبع : خبرگزاری مهر