همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
به منظور حفظ حقوق بیتالمال در جهت حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان دریای خزر کارگروه تشکیل شد
نشست کارگروه شیلات و حفظ حقوق بیتالمال با حضور دادستان مرکز استان و دبیر شورای حفظ حقوق بیتالمال، مدیر کل امنیتی انتظامی، مدیرکل حفاظت محیط زیست، فرمانداران و دادستانهای شهر های ساحلی و سایر مسئولان مرتبط استانی و اعضای شورای حفظ حقوق بیتالمال در مازندران برگزار شد.
حبیبنژاد، مدیر کل شیلات استان مازندران گفت: با توجه به قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز که اخیرا تصویب و ابلاغ شده خاویار که قبل از آن جزو صید غیر مجاز بوده اکنون مشمول مجازات قاچاق کالاهای ممنوعه محسوب می شود و برابر قانون جدید با متخلفان طبق قانون رفتار میشود اما آنچه حائز اهمیت است اقدامات پیشگیرانه است و باید از فروش و عرضه آلات و ادوات صید غیرمجاز در بازارهای استان جلوگیری شود.
مدیر کل شیلات مازندران با بیان این که دریای خزر دارای ذخایر با ارزش ماهیان خاویاری، استخوانی و کیلکا ماهیان است، افزود: میتوانیم قدرت اقتصادی دریای خزر را یکی از مهم ترین شاخصههای توسعه در مازندران بنامیم.
وی از فعالیت حدود 5000 صیاد در مازندران خبر داد و افزود: دو خطر اساسی ذخایر ماهیان دریای خزر را تهدید میکند؛ اختلال در تکثیر طبیعی ماهیان اقتصادی دریای خزر که 95 درصد از این گونهها از اواخر بهمن تا اواسط اردیبهشت برای تکثیر طبیعی به رودخانههای آب شیرین مراجعه میکنند و قبل از اینکه به تکثیر بپردازند مورد هجوم صیادان غیرمجاز قرار میگیرند و دیگر اینکه صید غیر مجاز ماهیان خاویاری که این دو مسئله موجب کاهش شدید ماهیان اقتصادی و ذخایر دریای خزر در سالهای گذشته شده است.
حبیبنژاد گفت: در سالهای اخیر با برگزاری جلسات و کارگروه شیلات و حفظ حقوق بیتالمال در مازندران برای حفظ و بازسازی ذخائر ماهیان دریای خزر اقدامات خوبی صورت گرفته است.
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه آنچه برای ما مهم است اقدام پیشگیرانه است، تصریح کرد: اگر با فرهنگسازی افکار عمومی جامعه را از نظر فرهنگسازی به نقطهای برسانیم که بدانند رودخانه زایشگاه ماهی است و نباید به آن تعدی کرد و آن را از بین برد بخشی از مشکلات حل و تکثیرطبیعی اتفاق میافتد
منبع : خبرگزاری ایسنا