۳۰۰۰ تن ماهی در استان قزوین تولید شد

چهار‌شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۸۹ بازدید

۳۰۰۰ تن ماهی در استان قزوین تولید شد
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در سال گذشته بیش از سه هزار و ۴۱۳ تن ماهی سردآبی، گرمابی و خاویاری در این استان تولید شد
سیمین شکری اظهار کرد: این میزان ماهی در 183واحد فعال سردآبی، 59 واحد گرمابی و 5 واحد پرورش ماهیان خاویاری تولید شده است.
وی تصریح کرد: از این میزان واحد پرورش ماهی 2 هزار و 955 تن ماهی قزل آلا( سرد آبی) درمزارع منفرد، استخرهای ذخیره آب کشاورزی و استخرهای خاکی تولید شده است.
شکری افزود: بیش از 443 تن ماهی گرمابی در مزارع منفرد و استخرهای خرد ذخیره آب کشاورزی و منابع آب‌های طبیعی و نیمه طبیعی استان و 15 تن ماهی خاویاری تولید شده است.
مدیر شلات سازمان جهادکشاورزی استان قزوین به جایگاه این استان در تولید ماهیان زینتی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته تعداد 22 میلیون و 500 هزار قطعه انواع ماهیان زینتی در 21 کارگاه پرورش ماهیان زینتی استان تولید شده است .
وی انواع ماهیان زینتی تولید شده را شامل گلد فیش،تترا، انجل، سوروم،کت فیش، اسکار ذکر کرد که نسبت به میزان پیش بینی شده در برنامه پنجم توسعه تولید افزایش داشته است.
شکری با اشاره به اهمیت و مزایای پرورش ماهی در آب‌های داخلی اقزود: تنوع آب و هوایی در مناطق مختلف استان موقعیت مناسبی را جهت پرورش ماهیان سردابی، گرمابی،خاویاری و سایر گونه ها فراهم کرده که رشد و توسعه پرورش ماهی در آب‌های داخلی می تواند علاوه بر تولید پروتئین مرغوب با ایجاد اشتغال و درآمددر توسعه اقتصادی استان نقش موثری داشته باشد.
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین به عملکرد آن مدیریت در بخش تسهیلات و سرمایه گذاری در سال گذشته اشاره و اظهار کرد: متقاضیان تسهیلات در زمینه آبزی پروری از ردیف‌های مختلف اعتباری به بانک های عامل معرفی شدند که با جذب درصدی از اعتبارات، طرحهای معرفی شده پیشرفت فیزیکی خوبی داشته اند.
شکری تعداد پروانه های صادر شده در سال 92 را 14 فقره پروانه تاسیس و بهره برداری در بخش ماهیان سردابی و زینتی در سطح شهرستان‌های استان ذکر کرد.
وی اظهار امیدواری کرد: با نهادینه کردن فرهنگ مصرف ماهی در سبد غذایی شهروندان و افزایش مصرف سرانه بتوان گام های اساسی تری در راستای تولید بیشتر این محصول غذایی برداشت
منبع : خبرگزاری جمهوری اسلامی

دیدگاه خود را بیان کنید