همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان گفت: مصرف ماهی در حفظ تعادل فشار خون و نگهداری آن در حد نرمال مؤثر است. | |
محمودصیادبورانی افزود: امروزه ثابت شده که مصرف ماهی و آبزیان به علت داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده خاصی به نام امگا3 در پایین آوردن چربی های نامطلوب خون مانند کلسترول تام و تری گلیسرید تأثیر مهمی دارد. | |
وی چاقی را یکی از اختلالاتی دانست که بسیاری از افراد به آن مبتلا بوده و به علت عوارض ناگواری که به دنبال دارد سلامت جامعه را دچار مخاطره می کند.
صیادبورانی تصریح کرد: ماهی به علت داشتن ترکیبات خاصی، موجب تحریک اکسیداسیون ˈسوختنˈ چربی در بدن و در نتیجه کاهش توده چربی بدن شده و مصرف مداوم آن در برنامه غذایی هفتگی به کاهش و نگهداری وزن در حد متعادل کمک می کند. وی با تاکید بر اینکه ماهی در افزایش قدرت بینایی تاثیر دارد اظهارکرد: این موضوع بخصوص برای بهبود بینایی افراد سالمند که دچار ضعف بینایی هستند اهمیت بسزایی دارد. صیادبورانی دیگر تاثیر مصرف ماهی در سلامت انسان را در پیشگیری از عفونت ذکر کرد که با افزایش قدرت دفاعی بدن، انسان را در مقابل عفونت ها مصون نگه می دارد. وی ادامه داد: مصرف ماهی و آبزیان برای خانم های باردار و شیرده نه تنها مفید بلکه ضروری است، چرا که این ماده غذایی در رشد مغز و تکامل عصبی جنین و کودک شیرخوار، تنظیم طول مدت بارداری و موجب تعادل وزن نوزاد به هنگام تولد خواهد شد. مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان گفت: ماهی دارای پروتیین مرغوب با قابلیت هضم آسان بوده و در پیشگیری از بروز بیماری های قلبی و عروقی نقش مهمی دارد چرا که درصد زیادی از چربی های ماهی از نوع اشباع نشده است و میزان کلسترول گوشت ماهی پایین است. صیادبورانی خاطرنشان کرد: چربی ˈامگا3ˈ موجود در گوشت ماهی باعث کاهش میزان چربی و کلسترول خون می شود و گوشت آبزیان سرشار از ویتامین های مختلفی چون گروه A، B، D، K و E است و مواد معدنی موجود در ماهی نظیر فسفر، کلسیم، آهن، سلنیوم، منیزیوم، فلوئور، ید و سایر ریزمغذی ها می باشند که همگی اثر مهمی در سلامتی انسان دارند. وی تاکید کرد: تحقیقات نشان می دهد مصرف ماهی موجب رشد بهتر، هوش بیشتر، سلامت و طول عمر شده و از بیماری گواتر، پوسیدگی دندان و بیماری های قلبی ـ عروقی جلوگیری می کند. صیادبورانی تصریح کرد: گوشت ماهی دارای همه اسیدهای آمینه لازم و ضروری برای بدن مانند لیزین، آرژنین وغیره بوده و مصرف ماهی تاثیر معجزه آسایی در درمان بسیاری از امراض مثل پرفشاری، روماتیسم، ذات الریه، سردردهای میگرنی، بیماری های کلیوی و آسم دارد. وی افزود: به مناسبت هفته سلامت اولین دوره از کلاس های طبخ آبزیان در سال جاری در شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان و همچنین جشنواره غذاهای متنوع از آبزیانˈ توسط بانوان شاغل درمرکز بهداشت شهرستان زنجانˈ با همکاری امور شیلات و آبزیان این استان برگزار شد |