ایجاد زیستگاه‌های مصنوعی آبزیان در شرق هرمزگان

دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۹۱ بازدید

ایجاد زیستگاه‌های مصنوعی آبزیان در شرق هرمزگان
مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه تاکنون در آب‌های بندرلنگه و کیش به میزان قابل توجهی زیستگاه مصنوعی آبزیان ایجاد شده است، گفت: در صورت تامین اعتبار این زیستگاه‌ها در شرق استان نیز ایجاد می‌شود
سید پرویز محبی در حاشیه بازدید از روند ایجاد زیستگاه‌های مصنوعی برای آبزیان از این زیستگاه‌های مصنوعی به عنوان نیاز امروز آبزیان و پشتوانه فردای صیادان یاد کرد.
وی با بیان اینکه امروزه موضوع حفاظت منابع آبزی و بازسازی ذخائر به عنوان تنها نجات‌دهنده منبع تامین پروتئین دریایی برای نسل حاضر و آینده و همچنین توازن در اکوسیستم اهمیت ویژه‌ای دارد گفت: زیستگاه‌های مصنوعی در ترمیم و احیای ذخیره آبزیان نقش بسزایی دارد.
این مسئول تصریح کرد: تاکنون در منطقه کیش بیش از هزار و 200 زیستگاه مصنوعی و در بندرلنگه بالغ بر 50 هکتار زیستگاه مصنوعی به کار گذاشته است که امید است در صورت تخصیص و تامین اعتبار بتوانیم با ایجاد این زیستگاه‌ها در شرق استان نیز تا حد چشمگیری شاهد احیا و ترمیم منابع آبزی باشیم.
محبی، نسبت شغل صیادان و افزایش درآمد سالیانه آنان، تامین پروتئین بخش عظیمی از جمعیت استان و حتی سایر استان‌های کشور، تعادل و توازن در ذخائر و اکوسیستم دریایی و همچنین ایجاد پناهگاه جهت زندگی انواع ماهی و دیگر آبزیان در فصول مختلف سال و در نتیجه حفظ و ارتقای تنوع آبزیان منطقه را از مهمترین دست آوردهای زیستگاه‌های مصنوعی خواند.
وی با اشاره به تجارب و نتایج به دست آمده از سایت‌های زیستگاه مصنوعی کیش و بندرلنگه گفت: صیادی در این منطقه علاوه بر کیفیت بالای صید در ارزش افزوده محصول کمک شایانی نموده و از لحاظ اقتصادی به دلیل مشخص بودن زیستگاه علاوه بر کاهش هزینه‌های صید صیادان از رونق اقتصادی قابل قبولی برخوردار خواهند شد.
به گزارش فارس، ایجاد زیستگاه مصنوعی در ایران از سال 1380 در چهار استان جنوبی (بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و خوزستان) شروع شده است
منبع : خبرگزاری جمهوری اسلامی

دیدگاه خود را بیان کنید