همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سهشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳
۰ نظر
۱۰۷ بازدید
براساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد فائو ،مصرف جهانی ماهی در 50 سال اخیر سیر صعودی داشته و بین سال های 1960 تا 2012 دو برابر شده است . |
فائو علت مهم این پدیده را افزایش مزارع پرورش ماهی اعلام کرد. بنابراعلام فائو ، مصرف سرانه جهانی به 19 کیلوگرم در سال رسید درحالی که این رقم در سال 1960 ده کیلوگرم بود. بنابراعلام این سازمان ، مقدار مصرف ماهی در سال 2012 158 میلیون تن بود که 10 میلیون تن در مقایسه با سال 2010 افزایش نشان می دهد. |
فائو تصریح کرد هرچند که صید دریایی در مقایسه با سال 2010 تقریبا در سطح 80 میلیون تن ثابت باقی مانده است ، در مقابل ، تولید جهانی ماهی در مزارع پرورش ماهی به سطح بی سابقه 90 میلیون تن در سال 2012 رسید که چین حدود 60 درصد این تولید را به خود اختصاص داده است . فائو همچنین اعلام می کند که برای ادامه افزایش این تولید به شیوه ای پایدار ، تولیدات ماهی در مزارع پرورشی باید کمتر به ماهی وحشی برای تامین بچه ماهی ها وابسته باشد. ماهی اکنون 17 درصد پروتئین را در جهان و تاحدود 70 درصد را در برخی از کشورهای ساحلی تامین می کند. حدود 10 تا 12 درصد از مردم جهان یا به عبارت دیگر 60 میلیون تن از بخش شیلات ارتزاق می کند که اکثر آن ( 84 درصد ) در آسیا هستند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از رم ، فائو تاکید کرد از سال 1990 ، کار در این بخش بیش از رشد جمعیتی افزایش یافته است . براساس این گزارش با عنوان « اوضاع جهانی صیادی و مزارع پرورش ماهی » به این ترتیب ماهی به یکی از غذاهای پرطرفدار در سطح جهانی تبدیل شده است . |