آشنایی بانوان با روش های متنوع طبخ ماهی موجب افزایش سرانه مصرف ماهی می شود

پنج‌شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۴۱ بازدید

آشنایی بانوان با روش های متنوع طبخ ماهی موجب افزایش سرانه مصرف ماهی می شود
معاون آبزی پروری شیلات مازندران گفت : یکی ازبهترین راهکارها افزایش سرانه مصرف ماهی،آشنایی بانوان باروشهای متنوع طبخ آبزیان است.
ولی اله محمدزاده با اشاره به اینکه آبزی پروری دراستان مازندران به عنوان یک فعالیت مهم به شمارمی رود خاطرنشان ساخت: علت آن وجود پتانسیل های بالقوه و بالفعل طبیعی است ودرکنارآن کارشناسان و سرمایه گذارانی است که توانسته اند ازاین امکانات طبیعی استفاده نموده تا مازندران را بعنوان قطب آبزی پروری درکشور مطرح نمایند.
وی با اشاره به اینکه یکی ازبهترین راهکارها افزایش سرانه مصرف ماهی،آشنایی بانوان باروشهای متنوع طبخ آبزیان است افزود:به منظورآشنایی بیشتربانوان شاغل درادارات دولتی وشرکت های تابعه،دانشجویان ،دانش آموزان دبیرستانی وبانوان خانه دار مازندرانی با فوایدگوشت ماهی وفراگیری روش های مختلف طبخ آبزیان،جشنواره آموزشی طبخ ماهی درماه آذر و هفته اول دی ماه 93 درسطح 9شهرستان قائم شهر،جویبارسوادکوه شمالی وجنوبی،بابل،بابلسر،فریدونکنار،چالوس ونوشهر،برگزار شد که با استقبال خوب بانوان این شهرستانها مواجه شده است.

وی اظهارداشت : دراین راستا بابهره گیری ازمدرسین مجرب طبخ آبزیان،ضمن بیان فواید و ارزش غذایی ماهی و سایر آبزیان، روشهای مختلف طبخ آبزیان شامل ماکارونی ماهی،سالاد ماکارونی ،سوپ ماهی، قیمه ماهی،خوراک ماهی وقارچ،فیش برگر،،سالادکاردینال بافیله ماهی،ساندویج ماهی ،سس ماهی،کتلت ماهی،املت ماهی وپیاز،سالادپاستاوماهی وآش ماهی بصورت عملی آموزش داده شد.

معاون آبزی پروری شیلات مازندران تصریح کرد: این دوره های آموزشی 557 نفر شرکت کننده داشته و پیش بینی می شود باتداوم برگزاری این جشنواره های آموزشی سرانه مصرف افزایش وماهی باتنوع وکیفیت بهتری طبخ وجایگاه ویژه خودرادرسبدغذایی خانوارپیداکند .

گفتنی است امگا3موجوددرماهی،جزومرغوب ترین انواع اسیدهای چرب امگا3است که دریافت آن به بهبودعملکردمغز،کاهش احتمال ابتلابه آلزایمروضعف حافظه وتاحدزیادی به پیشگیری از ابتلا و درمان بیماری افسردگی کمک می کند
منبع: ایرنا

دیدگاه خود را بیان کنید