نقشه راه توسعه دانش بنیان پروبیوتیک­ ها تببین می شود

پنج‌شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴  ۰ نظر   ۸۸ بازدید

نقشه راه توسعه دانش بنیان پروبیوتیک­ ها تببین می شود
سومین همایش ملی پروبیوتیک ها و غذای سودمند با هدف ارتقا آگاهی نسبت به مصرف پروبیوتیک ها و برنامه‌ریزی و تبیین نقشه راه توسعه دانش‌بنیان صنعت محصولات فراسودمند،در مهر ماه برگزار می شود.
سومین همایش ملی پروبیوتیک هاو غذاهای فرا سودمند طی روزهای ۷، ۸ و ۹ مهر ۱۳۹۴ در مرکز همایش­های بین ­المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برپا می شود.
این همایش در زمینه ارتقا آگاهی عمومی نسبت به مصرف پروبیوتیک‌ها گام برمی‌دارد تا در گسترش استفاده از پروبیوتیک‌ها و سلامت جامعه تاثیر بگذارد.
سومین همایش ملی پروبیوتیک ها با در نظر گرفتن راهکارهای لازم در زمینه افزایش آگاهی‌های عمومی و اطلاع‌رسانی دقیق و هدفمند، با اهداف ایجاد بستر تعامل بین محققان، اساتید و صاحبان صنایع غذایی و متولیان سلامت، برنامه‌ریزی و تبیین نقشه راه توسعه دانش‌بنیان صنعت محصولات فراسودمند، تعیین دورنما و افق پیش‌رو، ارتقای فرهنگ عمومی و ایجاد ارتباط با مردم به منظور افزایش آگاهی عمومی در حوزه محصولات فراسودمند برگزار می شود.

همچنین این همایش در جهت گسترش بهره‌گیری از پروبیوتیک‌ها مسایل علمی مختلفی شامل تکنولوژی تولید پروبیوتیک و محصولات نوین فراسودمند، نوآوری در جداسازی، تعیین ویژگی و شناسایی پروبیوتیک‌ها، ارزیابی و ایمنی پروبیوتیک‌ها و محصولات فراسودمند: قوانین و مقررات، کاربرد پروبیوتیک‌ها در صنعت دام، طیور و آبزیان را مدنظر قرار داده است.

همچنین فرآورده‌های تخمیری، بومی: منابع بالقوه سویه‌های پروبیوتیک، پروبیوتیک و محصولات فراسودمند: حفظ و ارتقای سلامت جامعه، پروبیوتیک و محصولات فراسودمند: چشم‌انداز، فرصت‌ها و چالش‌ها، راهکارهای مؤثر در فرهنگ‌سازی مصرف پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، اقتصاد و بازاریابی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند از محور های اصلی این همایش به شمار می روند.

این همایش توسط انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران و با حمایت سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد ایران و سازمان دامپزشکی کشور برگزار می‌شود.

سومین همایش ملی پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند با شعار ارتقای آگاهی عمومی، توسط انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران و با حمایت سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد ایران و سازمان دامپزشکی کشور برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی، این همایش که طی روزهای 7، 8 و 9 مهر 1394 در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برپا خواهد شد، در زمینه ارتقای آگاهی عمومی نسبت به مصرف پروبیوتیک‌ها گام برمی‌دارد و گسترش استفاده از پروبیوتیک‌ها می‌تواند سلامت جامعه را در پی داشته باشد.
این همایش با در نظر گرفتن راهکارهای لازم در زمینه افزایش آگاهی‌های عمومی و اطلاع‌رسانی دقیق و هدفمند، اهداف زیر را مد نظر قرار داده است:
• ایجاد بستر تعامل بین محققان، اساتید و صاحبان صنایع غذایی و متولیان سلامت
• برنامه‌ریزی و تبیین نقشه راه توسعه دانش‌بنیان صنعت محصولات فراسودمند
• تعیین دورنما و افق پیش‌رو
• ارتقای فرهنگ عمومی و ایجاد ارتباط با مردم به منظور افزایش آگاهی عمومی در حوزه محصولات فراسودمند
همچنین، این همایش در جهت گسترش بهره‌گیری از پروبیوتیک‌ها مسایل علمی مختلفی را مد نظر قرار داده است که عمده محورهای این مسایل به شرح زیر است:
• تکنولوژی تولید پروبیوتیک و محصولات نوین فراسودمند
• نوآوری در جداسازی، تعیین ویژگی و شناسایی پروبیوتیک‌ها
• ارزیابی و ایمنی پروبیوتیک‌ها و محصولات فراسودمند: قوانین و مقررات
• کاربرد پروبیوتیک‌ها در صنعت دام، طیور و آبزیان
• فرآورده‌های تخمیری، بومی: منابع بالقوه سویه‌های پروبیوتیک
• پروبیوتیک و محصولات فراسودمند: حفظ و ارتقای سلامت جامعه
• پروبیوتیک و محصولات فراسودمند: چشم‌انداز، فرصت‌ها و چالش‌ها
• راهکارهای مؤثر در فرهنگ‌سازی مصرف پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
• اقتصاد و بازاریابی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
منبع: مهر

دیدگاه خود را بیان کنید