تولید ماهی خوراکی در خراسان رضوی به بیش از شش هزار تن می رسد

جمعه ۱۳ شهریور ۱۳۹۴  ۰ نظر   ۷۱ بازدید

تولید ماهی خوراکی در خراسان رضوی به بیش از شش هزار تن می رسد
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده، امسال تولید ماهی خوراکی در استان به شش هزار و 240 تن می رسد.
محمد رضا مهدی زاده افزود: سال گذشته پنج هزار و 870 تن ماهی خوراکی در این استان تولید شد که چهار هزار و 606 تن ماهی سرد آبی و یک هزار و 264 تن ماهی گرم آبی بودند.
وی اظهار کرد: طی سه ماه ابتدای امسال نیز بیش از هزار تن ماهی خوراکی سردآبی و گرم آبی در این استان تولید شد.
وی گفت: به طور معمول بین 70 تا 75 درصد تولید ماهی خوراکی این استان را ماهی سرد آبی تشکیل می دهد و بیشترین ماهی سردآبی این استان ماهی قزل آلا و بیشترین تولید ماهی گرم آبی چهار نوع ماهی 'کپور'، 'آمور'، 'فیتوفاگ' و ماهی 'سرگنده' هستند.
وی بیان کرد: به طور معمول نیمه اول سال فصل رشد ماهی های گرم آبی است و عرضه این گروه از ماهیان در نیمه دوم سال صورت می گیرد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در زمینه تولید ماهی زینتی در استان نیز گفت: آمار تولید ماهی زینتی در سه ماه دوم سال قابل جمع بندی و قابل انتشار است.
وی افزود: پارسال سه میلیون و 227 هزار قطعه ماهی زینتی در این استان تولید شد که پیش بینی می شود این تعداد امسال به سه میلیون و 500 هزار قطعه برسد.
طی سال گذشته شهرستان های سبزوار، چناران و کلات به ترتیب رتبه های اول تا سوم را در زمینه تولید ماهی کسب کردند.
هم اکنون یک هزار و 135 مرکز پرورش ماهی در این استان فعالیت دارند
منبع: ایرنا

دیدگاه خود را بیان کنید