افزایش خدمات در بنادر صیادی کشور

دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۱۱۰ بازدید
افزایش خدمات در بنادر صیادی کشور

معاون صید و بنادر ماهیگیری کشور از افزایش خدمات و امکانات در بنادر صیادی با هدف کیفی سازی این بنادر خبر داد

علی اصغر مجاهدی اظهار داشت: یکی از اقدامات موثر درارتقای عملکرد هر چه بهتر بنادر صیادی در سال های گذشته ، واگذاری مدیریت نگهداری و بهره برداری بنادر صیادی با تعاونی های بخش خصوصی بوده است.


معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه 39 بندر صیادی از مجموع 70 بندر صیادی کشور به بخش خصوصی واگذار شده است ، خاطرنشان کرد : واگذاری بنادر صیادی به تعاونی های بخش خصوصی متوقف شده است.

وی دلیل اصلی این امر را کیفی سازی مدیریت بنادر صیادی که در گذشته به بخش خصوصی واگذار شده است ، دانست و گفت: به این ترتیب نظارت بر عملکرد نحوه نگهداری بنادر صیادی در بخش خصوصی افزایش خواهد یافت.

مجاهدی با تاکید بر اینکه بخش اعظم بنادر صیادی واگذار شده در جنوب کشور رخ داده است، اذعان داشت: مدیریت بهره برداری و نگهداری، 37 بندر صیادی در جنوب کشور و دو بندر صیادی انزلی و بابلسر نیز درشمال کشور به تعاونی های صیادی بخش خصوصی واگذار شده است.

مجاهدی گفت : واگذاری بنادر صیادی به بخش خصوصی باعث شده است تا شاهد افزایش و تنوع خدمات بندری در این بنادر صیادی واگذار شده باشیم که تاثیر بسزایی در رونق صیادی این مناطق داشته است.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران گفت : در طرح کیفی سازی قصد داریم، تعاونی های بخش خصوصی را به سمتی هدایت کنیم تا خدماتی را که در بنادر خود ارائه می دهند از نظر کیفیت ارتقا بخشند.

وی تاکید کرد : همچنین نظارت سازمان شیلات بر عملکرد تعاونی های صیادی بخش خصوصی در بنادر واگذار شده بسیار افزایش یافته است.
ا
ین مقام مسئول در سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه قرارداد سازمان شیلات با تعاونی های بخش خصوصی به صورت سالانه منعقد می شود، گفت: در قراردادهای جدید، تعهدات بخش خصوصی نسبت با انجام خدمات بندری با کیفیت افزایش یافته است.
مجاهدی گفت : بسیاری از بنادر صیادی واگذار شده به تعاونی های بخش خصوصی از ظرفیت ها و پتانسیل های بسیار بیشتری برای درآمدزایی برخوردار هستند که باید با سرمایه گذاری های بیشتر و مدیریت صحیح به این درآمد بیشتر دست یابند.

وی افزود : واگذاری بنادر صیادی به بخش خصوصی در بنادر شمالی و جنوبی کشور بر اساس مطالعات جامع صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه واگذاری بنادر صیادی به بخش خصوصی در سالهای اخیر باعث رونق هر چه بیشتر این بنادر شده است، گفت: بازرسی های سازمان شیلات ایران از نحوه مدیریت تعاونی های صیادی نشان می دهد تعاونی های بخش خصوصی در مدیریت بنادر صیادی عملکرد مثبتی داشته اند.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران گفت : در مدت واگذاری بنادر صیادی به تعاونی های بخش خصوصی ، خدمات ارائه شده در بنادر صیادی بسیار ارتقا یافته است.
مجاهدی گفت : هم اکنون در برخی از این بنادر صیادی واگذار شده به بخش خصوصی در حال حاضر بیش از 10 نوع خدمت ارائه می شود.
وی اظهار داشت: تامین سوخت، تامین آذوقه،تامین آب، خدمات تعمیر و نگهداری شناورهای صیادی و فروش قطعات یدکی و محل نگهداری مناسب برای ماهیان صید شده امکانات عمل آوری و بسته بندی از جمله خدماتی است که پیش از واگذاری بنادر صیادی به بخش خصوصی شاهد ارائه آنها در محل بنادر نبودیم.

این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران تصریح کرد: همچنین بنادر صیادی واگذار شده به بخش خصوصی از محل درآمده های بندری، کارکنان بومی را به استخدام در می آورند که این امر نقش بسزایی در رونق اقتصادی ساحل نشینان داشته و باعث افزایش بیش از پیش در اشتغالزایی شده است

منبع : صدا و سیما

دیدگاه خود را بیان کنید