همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
WSF، نامی است که فعالان حوزه علم و فناوری با آن آشنا هستند؛ اجلاسی که موسوم به اجلاس جهانی علم است و همرده اجلاس اقتصادی داووس. سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از سوی رییس آکادمی علوم مجارستان به این اجلاس مهم دعوت شد | |
در جریان سفر معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به بوداپست پایتخت مجارستان، علاوه بر حضور و سخنرانی در اجلاس جهانی علم (WSF)، امکان افزایش همکاری های علم و فناوری بین دو کشور نیز فراهم شد. به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مجارستان کشوری است در قلب اروپا. این عضو اتحادیه اروپا، یکی از کشورهای موفق در حوزه کشاورزی، دامپروری، بذر و فناوری های آن است. حالا به مدد دیپلماسی فناوری جمهوری اسلامی ایران که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طلایه دار آن است، مجارها روی خوش برای همکاری های علمی و فناوری به ویژه در بخش فناوری های کشاورزی نشان داده اند |
|
حضور در داووس علمی WSF، نامی است که فعالان حوزه علم و فناوری با آن آشنا هستند؛ اجلاسی که موسوم به اجلاس جهانی علم است و همرده اجلاس اقتصادی داووس. سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از سوی رییس آکادمی علوم مجارستان به این اجلاس مهم دعوت شد. او در راس هیئتی بلندپایه از جمهوری اسلامی ایران به این اجلاس رفت تا علاوه بر سخنرانی در آن، گفت وگوهایی نیز با وزراء و مقامات بلندپایه علمی و فناوری بوداپست نشین ها داشته باشد.
ایجاد یک کمیته مهم
ستاری در دومین روز سفرش به مجارستان، از مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی کشاورزی مجارستان در شهر بوداپست و مرکز نورویک نیز دیدن کرد و دست آخر نیز میهمان معاون نخست وزیر مجارها در حوزه علم و فناوری بود، درباره موضوعات مرتبط به گفت وگو بپردازند.
جذب دانشجویان ایرانی برای بورس تحصیلی
اما موضوع جالب توجهی که کرمی درباره این دیدار عنوان می کند، بازدید از کتابخانه آکادمی ملی علوم مجارستان به دعوت آقای لشنر و مشاهده بخش نسخه های خطی کتب فارسی و گفت وگو با ایران پژوهان و فارسی زبانان مجار در این آکادمی بود؛ «در این بخش آکادمی، نخستین نسخه کتاب ترجمه شده کلیله و دمنه به فارسی نگهداری می شود. علاوه بر آن، کتاب های دیگری به زبان فارسی نگهداری می شود که هر چندماه یک بار، درهای این بخش به روی عموم باز می شود تا مردم از این گنجینه ارزشمند دیدن کنند.» نکته دیگر آنکه؛ در حال حاضر 29 مجارستانی در بوداپست، به تحصیل رشته زبان فارسی اشتغال دارند که توجه و اهمیت مجارها به زبان و کتب فارسی را بیش تر نشان می دهد.
پس از آنکه، ستاری در جمع تاثیرگذاران سیاستگذاری در عرصه علم و فناوری کشورها، در آخرین روز اجلاس جهانی علم، سخنرانی را انجام می دهد، وزیر منابع انسانی مجارستان میهمان هیئت ایرانی می شود. دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی درباره مباحث این دیدار می گوید: «با توجه به اینکه کشور مجارستان برنامه ای پیش رو دارد مبنی بر افزایش 3 برابری اعطای بورس به دانشجویان خارجی و از آنجا که اکنون، در این کشور یک هزار دانشجوی ایرانی در رشته های مختلف مشغول تحصیل هستند، یکی از نکات مورد بحث، جذب دانشجویان ایرانی توسط دانشگاه های مجارستانی بود. همچنین با توجه به فضای مثبت به وجود آمده در حوزه همکاری های علمی و فناوری بین دو کشور، قرار بر این شده است که یکصد بورس تحصیلی به دانشجویان ایرانی برای حضور در مجارستان اختصاص داده شود که تاکید دکتر ستاری بر اختصاص این بورس به مقاطع فوق لیسانس و دکتری و در بخش های ویژه کشور مجارستان بود.»
ایجاد صندوق مشترک برای اعطای fund نکته مهم دیگری که مشاور ستاری درباره این دیدار می گوید، «استقبال از ایجاد صندوق مشترک در زمینه جایزه حمایتی علم و فناوری (fund)» است. ستاری نیز در این دیدار ابراز علاقه کرده است تا با توجه به امکانات و ظرفیت های خوب ایران در حوزه علم و فناوری، سرمایه گذاری هایی برای همکاری های دوجانبه صورت گیرد. همچنین قرار شده است یک صندوق مشترک با برنامه حمایت مالی از پروژه های مشترک تحقیقاتی در حوزه علم و فناوری بین دو کشور تاسیس شود.
فرصت مناسب برای تبادل تجربیات
|