تصویب و پذیرش دکتری مهندسی شیلات در دانشگاه آزاد لاهیجان

شنبه ۵ دی ۱۳۹۴  ۰ نظر   ۹۷ بازدید
تصویب و پذیرش دکتری مهندسی شیلات در دانشگاه آزاد لاهیجان
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان از تصویب و پذیرش ۵۷ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۸ رشته در مقطع دکتری طی یک سال گذشته در این واحد دانشگاهی خبر داد.
سهراب کردرستمی از پذیرش 18 رشته دکتری در دانشگاه آزاد لاهیجان خبر داد و اظهار کرد: با پیگیری‌ها و تلاش‌های انجام گرفته ۵۷ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۸ رشته در مقطع دکتری برای این واحد دانشگاهی به تصویب رسید و از مهرماه سالجاری دانشجو پذیرش می‌کند.

وی با بیان اینکه تصویب رشته به خصوص توسعه و گسترش رشته‌های تحصیلات‌ تکمیلی از اهم برنامه‌های این واحد دانشگاهی است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با هدف گسترش آموزش عالی در هفتم آذر ماه سال 1367 توسط دکتر میرمظفر معصومی، استاد ریاضی دانشگاه تهران و به همت آیت‌الله قربانی، نماینده محترم ولی فقیه در استان گیلان با سه رشته ریاضی کاربردی در کامپیوتر، میکروبیولوژی و مهندسی شیلات و محیط زیست با پذیرش ۳۶۰ دانشجو تحت عنوان دانشگاه آزاد اسلامی شرق گیلان شروع به فعالیت کرد. امروز این دانشگاه با دارا بودن بیش از 9000 دانشجو، نقش مهمی را در بخش آموزش عالی کشور ایفا می‌کند.

کردرستمی افزود: در راستای تحقق سند چشم انداز جمهوری اسلامی و تحقق اصل ۴۴ قانون اساسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان هم اکنون دارای 215 هزار مترمربع زمین تملیک شده و با فضای ساخته شده آموزشی، پژوهشی، رفاهی، ورزشی و … به میزان 52 هزار و 217 مترمربع و همچنین ساختمان‌های در حال احداث به مساحت 9 هزار و 600 مترمربع به عنوان یکی از دانشگاه‌های بسیار بزرگ و مطرح است.

وی در خصوص عملکرد یکساله حوزه معاونت آموزشی واحد لاهیجان، بیان کرد: طی یکسال گذشته تعداد رشته تحصیلات تکمیلی واحد لاهیجان به میزان 75 رشته مقطع افزایش یافته است و از 31 رشته به 106 رشته رسیده است که از این تعداد 18 رشته دکتری، 57 رشته کارشناسی ارشد به رشته‌های موجود دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان اضافه شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با اشاره به فعالیت‌های قابل توجه در حوزه تحصیلات تکمیلی در واحد لاهیجان، خاطرنشان کرد: استانداردسازی کلاس‌های آموزشی بر اساس کنترل حداکثر تعداد دانشجویان در کلاس، استفاده از اساتید مجرب با مرتبه علمی بالا در تحصیلات تکمیلی، مکانیزه شدن فرآیند کدگیری پایان نامه‌ها، تخصیص گروه تخصصی مجزا برای مقطع دکتری با مدیر گروه اختصاصی از جمله این فعالیت‌هاست

منبع: ایسنا

دیدگاه خود را بیان کنید