همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
چهارشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۴
۰ نظر
۱۲۲ بازدید
نایب رییس هیات مدیره تعاونی صیادی بندردیر گفت: صید و صیادی به دلیل برداشت بی رویه به ویژه صید غیرمجاز ترال ورشکستگی زودرس دارد. | |
عیسی فولادی با بیان این مطلب افزود: به علت بی تدبیری مدیران حفاظت منابع اکنون شیلات هیچگونه کنترلی روی بهره برداران از منابع آبزی ندارد.
وی گفت: به گونه ای که امروز نیمی از بهره برداران فاقد مجوز قانونی بوده و خود مختار وارد حوزه دریا می شوند.
این عضو فعال تعاونی صیادی بندردیر اضافه کرد: امروز بخش معاونت صید و صیادی شیلات ایران عملا کارایی خود از دست داده و علت آن را عدم هماهنگی بین بخش های مرتبط اداری با شیلات است.
|
|
فولادی بیان داشت: متاسفانه در هفته اخیر تعدادی از شناورهای صیادی متخلف که از شهرستان بوشهر به منطقه مطاف صیدگاه بندردیر آمده و اقدام به صید غیر مجاز ترال می کنند که شمار آنان افزایش یافته که با این اقدام هم زیستگاه آبزیان تخریب و هم به ادوات صیادی خسارت وارد می کنند.
وی افزود: در آینده نزدیک کشور ایران در بخش صید و صیادی دچار مشکل جدی اشتغال و از بین رفتن سرمایه های صیادان می شود لذا جهت جلوگیری از این روند نیاز به تشکیل مدیریت بحران منابع آبزی در کشور با عضویت وزارت خانه های مرتبط است.
وی در رابطه با تراکم شناورهای باری و صیادی در موج شکن بندردیر افزود: اکنون استفاده دو منظوره بودن موج شکن صیادی بندردیر منجر به تراکم بیش از ظرفیت در اسکله صیادی شده که ممکن است خدایی ناکرده اتفاق آتش سوزی مشابه سال جاری رخ دهد منبع: ایلنا |