همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
جشنواره طبخ آبزیان(ماهی و میگو) با ۸۰ شرکت کننده، روز گذشته (۱۴ بهمن) در محمدآبادکتول برگزار شد. | |
در سومین روز از دهه مبارک فجر جشنواره طبخ آبزیان (ماهی و میگو) در محمدآبادکتول برگزار شد.
این جشنوار باحضور 80 شرکت کننده برگزار شد و هر یک از شرکت کنندگان ماهی یا میگویی را با روشی خاص طبخ کرده و در این جشنواره ارائه کردند.
احمد تجری مفرد، فرماندار علی آبادکتول در این جشنواره گفت: برخورداری و مصرف غذای سالم شرط اول در داشتن جامعه سالم است. |
|
تجری تصریح کرد: یکی از مهمترین عواملی که می تواند میل جامعه را به مصرف ماهی افزایش دهد آموزش روش های مختلف طبخ ماهی و آبزیان است چرا که به دلیل عدم آگاهی از روشهای مختلف پخت خانواده ها از ماهی در غذای روزانه خود کمتر استفاده می کنند.
فرماندار علی آباد کتول خاطرنشان کرد: برگزاری این جشنواره که قبل از آن روش های طبخ آبزیان به خانواده ها آموزش داده شده گام مثبتی به سوی جایگزینی این غذای سالم با سایر غذاهاست.
گفتنی است، در پایان این جشنواره به 3 نفر از نفرات برتر جوایزی اهدا شد منبع : شبستان |