جشنواره طبخ آبزیان در محمدآباد کتول برگزار شد

پنج‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۴  ۰ نظر   ۵۱ بازدید
جشنواره طبخ آبزیان در محمدآباد کتول برگزار شد
جشنواره طبخ آبزیان(ماهی و میگو) با ۸۰ شرکت کننده، روز گذشته (۱۴ بهمن) در محمدآبادکتول برگزار شد.
در سومین روز از دهه مبارک فجر جشنواره طبخ آبزیان (ماهی و میگو) در محمدآبادکتول برگزار شد.

این جشنوار باحضور 80 شرکت کننده برگزار شد و هر یک از شرکت کنندگان ماهی یا میگویی را با روشی خاص طبخ کرده و در این جشنواره ارائه کردند.

احمد تجری مفرد، فرماندار علی آبادکتول در این جشنواره گفت: برخورداری و مصرف غذای سالم شرط اول در داشتن جامعه سالم است.

وی افزود: متاسفانه در خانواده های ما مصرف آبزیان به خصوص ماهی از سرانه بسیار پایینی برخوردار است

تجری تصریح کرد: یکی از مهمترین عواملی که می تواند میل جامعه را به مصرف ماهی افزایش دهد آموزش روش های مختلف طبخ ماهی و آبزیان است چرا که به دلیل عدم آگاهی از روشهای مختلف پخت خانواده ها از ماهی در غذای روزانه خود کمتر استفاده می کنند.

فرماندار علی آباد کتول خاطرنشان کرد: برگزاری این جشنواره که قبل از آن روش های طبخ آبزیان به خانواده ها آموزش داده شده گام مثبتی به سوی جایگزینی این غذای سالم با سایر غذاهاست.

گفتنی است، در پایان این جشنواره به 3 نفر از نفرات برتر جوایزی اهدا شد

منبع : شبستان

دیدگاه خود را بیان کنید