همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۵
۰ نظر
۸۸ بازدید
سهم اصفهانی ها در مصرف ماهی فقط 45 صدم درصد در سال است |
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در حالی که سرانه مصرف در بسیاری از کشورهای جهان 20 کیلوگرم است. محمدرضا عباسی علت مصرف کم را آشنا نبودن مردم با پخت ماهی ،در آمد کم اقشار مردم ، دسترسی کم به منابع فروش وآشنا نبودن مردم با ماهیان آبزی بیان کرد |
عباسی با بیان اینکه مصرف ماهی و روغن ماهی سبب افزایش ظرفیت ذهنی و هوشی کودکان می شودگفت: مصرف دو بار ماهی در هفته می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را 50 تا 70 درصد کاهش دهد و از خطر مرگ های زودرس جلوگیری کند. منبع : صدا و سیما |