سرانه 45 صدم درصدی اصفهانی ها در مصرف ماهی

دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۷۶ بازدید
سرانه 45 صدم درصدی اصفهانی ها در مصرف ماهی
سهم اصفهانی ها در مصرف ماهی فقط 45 صدم درصد در سال است
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در حالی که سرانه مصرف در بسیاری از کشورهای جهان 20 کیلوگرم است.
محمدرضا عباسی علت مصرف کم را آشنا نبودن مردم با پخت ماهی ،در آمد کم اقشار مردم ، دسترسی کم به منابع فروش وآشنا نبودن مردم با ماهیان آبزی بیان کرد

عباسی با بیان اینکه مصرف ماهی و روغن ماهی سبب افزایش ظرفیت ذهنی و هوشی کودکان می شودگفت: مصرف دو بار ماهی در هفته می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را 50 تا 70 درصد کاهش دهد و از خطر مرگ های زودرس جلوگیری کند.
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان توصیه کرد:شهروندان از خرید ماهی بدون پودر یخ و سرد ساز خودداری کنند.
استان اصفهان دارای 1372 واحد شیلات با تولید 4180 تن ماهی گرم آبی و سرد آبی ، تولید 831 تن ماهی است

منبع : صدا و سیما

دیدگاه خود را بیان کنید