همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: خیار دریایی، جلبکها، شاه میگو (لابستر)، صدف و خرچنگ از گونههای با ارزش دریا و با اهمیتترین گونه دریایی برای صادرات و ارزآوری بالا هستند | |
محسنعلی گلشنی افزود: این گونههای دریایی در دنیا دارای کاربردهای فراوانی هستند و کشورهای زیادی خواهان پرورش و خرید آنها هستند.
گلشنی گفت: جلبک دریایی یکی از ذخایر غنی موجود در منطقه است که بیش از ۱۸۰ گونه مختلف آن شناسایی شده است |
|
مدیرکل شیلات استان تصریح کرد: این دسته از گیاهان دریایی در صنایع نساجی، دارویی، غذایی، بهداشتی، آرایشی و آزمایشگاهی کاربردهای بسیار متنوعی دارند.
وی اظهار کرد: خیار دریایی از دیگر گونههای با ارزش است که میزان پروتئین آن ۸۱ درصد وزن خشک آن را تشکیل میدهد.
گلشنی افزود: بر اساس بررسیهای بهعمل آمده سموم بهدست آمده از خیار دریایی، خواص ضد ویروسی، ضد تومور، ضد سرطان و کمک بارداری داشته و در صنعت داروسازی کاربرد گستردهای دارد.
وی خاطرنشان کرد: برای بهرهبرداری از انواع گونههای دریایی ارزشمند در دریای عمان در افق ۱۴۰۴ برنامهریزی و اقدامات لازم در حال انجام است.
مدیرکل شیلات استان گفت: با افزایش میزان تولیدات شیلاتی، توسعه آبزیپروری در سواحل مکران و بهرهبرداری از گونههای ناشناخته مانند صدف، جلبک، خیاردریایی و خرچنک بتوانیم اشتغال بیشتر و سهم بیشتری در صادرات این گونهها داشته باشیم منبع : ایسنا |