همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سهشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۵
۰ نظر
۹۳ بازدید
سرانه مصرف انواع ماهی در استان اصفهان از 2 کیلوگرم در سال 74 به 9 کیلوگرم در سال جاری افزایش یافته است | |
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به متوسط سرانه مصرف 19.2کیلوگرمی ماهی در دنیا اظهار کرد:افزایش مصرف ماهی در اصفهان نسبت به 20 سال گذشته 4.5 برابر شده است. | |
محمدرضا عباسی گفت:اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در راستای ارتقای سرانه مصرف آبزیان، بسترهای مناسبی را برای ایجاد بازارهای تخصصی آبزیان و صنایع فرآوری و بسته بندی آبزیان در استان فراهم کرده است. وی افزود: ماهی دارای خواص ضد التهابی است و موجب درمان التهاب،کاهش سردردهای میگرنی و کاهش دردهای عضلانی می شود،همچنین مصرف ماهی و روغن ماهی برای بیماران دیابتی مفید است زیرا قند خون را افزایش نمی دهد. استان اصفهان دارای 482 واحد شیلات است و با تولید یک هزار و 91 تن ماهی گرم آبی و 3 هزار و 89 تن ماهی سرد آبی سالانه حدود 5 هزار تن انواع ماهی گرم آبی و سردآبی تولید می کند. همچنین 728 واحد شیلات با تولید 56 میلیون و 891 قطعه ماهی زینتی در این استان فعال هستند منبع : باشگاه خبرنگاران |