تولید 4 درصد محصولات آبزی کشور در کرمانشاه

سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۹۴ بازدید
تولید 4 درصد محصولات آبزی کشور در کرمانشاه

مدیر‌کل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به قرار گرفتن کرمانشاه در جایگاه نخست کشوری در تولید ماهی گرمابی، گفت: 4 درصد محصولات آبزی کشور در کرمانشاه تولید می‌شود

سیدفرزاد افضلی در کرمانشاه اظهار کرد: 481 مزرعه پرورش ماهی در استان در حال فعالیت هستند که مجتمع تولید ماهیان سردابی ریجاب با 93 مزرعه بزرگترین مجتمع تولید ماهیان سردابی کشور محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه کرمانشاه رتبه نخست کشوری تولید ماهی گرمابی در میان استان‌های غیرساحلی را دارد، افزود: در سال 93 بیش از 11 هزار و 93 تن و در سال گذشته نیز چهار هزار و 800 تن ماهی تولید شده است

مدیر‌کل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه چهار درصد محصولات آبزی کشور در کرمانشاه تولید می‌شود، بیان داشت: کرمانشاه در جایگاه چهارم کشوری تولید ماهیان سردابی قرار دارد.

افضلی خاطر‌نشان کرد: سرانه مصرف ماهی در کشور 9 کیلو و 200 گرم و سرانه مصرف جهانی نیز 19 کیلوگرم برای هر نفر اعلام شده در حالی که در کرمانشاه سرانه مصرف هشت کیلو‌گرم است که با میانگین جهانی فاصله زیادی دارد

منبع : فارس

دیدگاه خود را بیان کنید