همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
چهارشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۵
۰ نظر
۱۰۰ بازدید
مسئول اتحادیه ماهیان سردآبی گفت: امیدواریم با توجه به شرایط موجود و در یافت کد ir صادرات خوبی به بازارهای هدف داشته باشیم. | |
اگرچه ایران به لحاظ موقعیت جغرافیایی دارای ظرفیت ها و پتانسیل بالایی در تولید آبزیان دارد اما این روزها با مشکلات متعددی تولید کنندگان دست و پنجه نرم می کنند که اگر تمهیداتی برای این موضوع به کار گرفته نشود چراغ تولید خاموش خواهد شد.
|
|
براین اساس آرش نبی زاده مسئول اتحادیه ماهیان سردآبی کشور در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به وضعیت تولید اظهار داشت: سال گذشته، تولید ماهیان سردآبی با چالش های فراوانی مواجه شد به طوریکه به سبب شیوع بیماری در مزارع از سال 92 بخش زیادی از تولید از بین رفت.
وی با اشاره به کاهش قیمت قزل الا در سال گذشته گفت: سال گذشته به سبب چالش های تولید و واردات ماهیان تیلا پیا، قیمت ماهی قزل آلا به شدت کاهش یافت به گونه ای که تولید کنندگان نتوانستند به سود مورد انتظار دست یابند.
نبی زاده در ادامه یادآور شد: امیدواریم در سال 95 با افزایش هماهنگی میان دولت و اتحادیه ها ،چالش و تنش های جدیدی در زمینه صادرات و کیفیت تولید محصولات نداشته باشیم.
*** تولید 75 هزار تن ماهی قزل آلا در کشور
مسئول اتحادیه ماهیان سردآبی با اشاره به میزان تولید گفت: سال گذشته مجموع میزان تولید ماهیان قزل آلا در کشور 75 الی 85 هزار تن بوده ،که با توجه به مزارع فعال در کشور آمادگی تولید بیش از50 هزار تن قزل آلا وجود دارد.
وی با اشاره به صادرات محصول بیان کرد: سال گذشته با وجود حذف ترکیه از بازار روسیه نتوانستیم محصولات خود را به سبب عدم استانداردهای لازم صادر کنیم که امیدواریم امسال با دریافت کد ir , es از سازمان دامپزشکی شیلات بتوانیم شاهد روند جهش صادرات به بازارهای هدف باشیم.
نبی زاده با اشاره به تاثیر بازار داخل در میزان تولید بیان کرد: اگردر بازار داخل تقاضا برای محصولات شیلاتی وجود نداشته باشد، تولیدکنندگان به سبب عدم صرفه اقتصادی یک به یک از گردونه تولید خارج می شوند.
وی با اشاره به جایگاه تولید ایران در ماهی قزل آلا گفت: در سال 92 با 145 هزار تن تولید در آبهای شیرین رتبه اول در جهان را داشتیم که متاسفانه این جایگاه در سال 93 به سبب وجود بیماری در مزارع تولیدی به رتبه 5 تنزیل یافت.
نبی زاده در ادامه افزود: امیدواریم امسال با حل مشکلات و بیماری در مزارع و توسعه مکانیزاسیون و بهبود کیفیت به رتبه یک در تولید ماهی قزل آلا دست یابیم.
مسئول اتحادیه ماهیان سردآبی با اشاره به میزان صادرات بیان کرد: امیدواریم در سال 95 به توفیقات خوبی در زمینه صادرات دست یابیم و همواره پیش بینی می شود که با توجه به شرایط موجود بتوانیم 100 تا 120 هزار تن صادرات به بازارهای هدف را داشته باشیم.
وی با اشاره به مشکلات اساسی تولید اظهار داشت: بیماری ها، تسهیلات بانکی و عدم همخوانی قیمت تمام شده و قیمت ماهی در بازار مشکلات اصلی تولیدکنندگان به شمار می روند که امیدواریم با فرهنگ سازی در افزایش مصرف و توجه شیلات بخشی از این مشکلات مرتفع گردد منبع : باشگاه خبرنگاران |