طرح‌های زیست فناوری دریایی از اولویت‌های منطقه ویژه علم و فناوری بوشهر است

شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۱۰۹ بازدید
طرح‌های زیست فناوری دریایی از اولویت‌های منطقه ویژه علم و فناوری بوشهر است

استاندار بوشهر گفت: تولید جلبک دریایی، زیست فناوری دریایی و توسعه پرورش آبزیان از اولویت‌های منطقه ویژه علم و فناوری بوشهر است.

مصطفی سالاری در جلسه هم‌اندیشی مناطق ویژه علم و فناوری استان‌های مختلف در بوشهر با بیان اینکه استان بوشهر دارای ظرفیت‌های مهمی در عرصه‌های مختلف است اظهار داشت: این استان با داشتن ظرفیت بالا در عرصه‌های مختلف و دارا بودن 900 کیلومتر مرز دریایی با خلیج فارس تامین کننده گاز مصرفی، میگوی پرورشی و انواع محصولات کشاورزی است.
وی با بیان اینکه بیش از 60 درصد گاز مصرفی کشور از استان بوشهر تولید و تامین می‌شود افزود: این میزان گاز عمدتا از پالایشگاه‌های پارس جنوبی تامین و به شبکه سراسری برای مصرف نقاط مختلف کشور منتقل می‌شود.
استاندار بوشهر تولید بیش از 60 درصد میگوی پرورشی را از دیگر مزیت‌های استان بوشهر برشمرد و خاطر نشان کرد: استان بوشهر ظرفیت‌های مهم برای جلوگیری از خام فروشی محصولات گازی و نفتی در راستای ایجاد صنایع پایین دستی دارد که به عنوان حلقه واسط زنجیره تولید محسوب می‌شود.

سالاری با تاکید بر فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای سرمایه گذاری در استان بوشهر خاطر نشان کرد: این استان با داشتن ظرفیت بالا در حوزه صنایع پایین دستی محصولات نفت، گاز و پتروشیمی شرائط مناسبی برای سرمایه‌گذاری و حمایت از سرمایه‌گذاران فراهم کرده است.
وی با اشاره به بالا بودن ظرفیت بخش کشاورزی در استان بوشهر تاکید کرد: در حالی که در نقاط مختلف در فصل زمستان شاهد برف و یخبندان هستیم در این فصل محصول گوجه فرنگی استان بوشهر به تولید می‌رسد و یکی از استان‌های تولید کننده گوجه فرنگی خارج از فصل است.
استاندار بوشهر با اشاره به ظرفیت آبزی‌پروری استان بوشهر تصریح کرد: ظرفیت آبزی‌پروری استان بوشهر نامحدود است که در این راستا زیرساخت‌های لازم تامین شده است.
سالاری با تاکید بر پیوند صنایع مصرف کننده و تولید کننده افزود: مناطق ویژه علم و فناوری بوشهر فرصتی مهمی برای ایجاد صنایع مختلف دانش بنیان فراهم کرده که در این راستا پیوند بین صنایع مصرف کننده و تولید کننده باید تقویت شود.
وی با اشاره به محورهای توسعه‌ای منطقه ویژه علم و فناوری بوشهر بیان کرد: شش محور برای این منطقه طراحی و تدوین شده که بر اساس این مزیت‌ها و فرصت‌ها طرح‌های پس از تصویب اجرایی می‌شود.
استاندار بوشهر با اشاره به راه‌‌اندازی شهرک صنعتی زیست فناوری دریایی در منطقه ویژه علم و فناوری بوشهر گفت: تولید جلبک دریایی، زیست فناوری دریایی و توسعه پرورش آبزیان از اولویت‌های منطقه ویژه علم و فناوری بوشهر است که در این عرصه شهرک صنعتی زیست فناوری دریایی ایجاد می‌شود.
سالاری با اشاره به کشت گونه‌ها و واریته‌های خرما در اراضی نخلستانی استان بوشهر گفت: با تغییر واریته‌های جدید نخل در استان بوشهر ضمن اینکه تحول مهمی در این عرصه از نظر کیفیت، بازاریابی و قیمت ایجاد می‌شود درآمد کشاورزان به 20 برابر افزایش می‌دهد.
وی با بیان اینکه تغییر واریته‌های خرما در استان بوشهر بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اجرا می‌شود افزود: کلیات تغییر واریته‌های خرمای استان بوشهر در ستاد اقتصاد مقاومتی کشور تصویب شد که با اجرای آن زمینه صادرات این محصول افزایش می‌یابد.
استاندار بوشهر با تاکید بر توجه سرمایه‌گذاران به ظرفیت‌های منطقه ویژه علم و فناوری بوشهر افزود: استان بوشهر آمادگی لازم برای حمایت از سرمایه‌گذاران در امر اجرای طرح‌های مورد نظر در منطقه ویژه علم و فناوری بوشهر دارد.
سالاری گردشگری دریایی را از دیگر مزیت‌های استان بوشهر دانست و با تاکید بر توجه به این عرصه بیان کرد: گردشگری دریایی به عنوان یک مزیت، قابل توسعه و گسترش است که زمینه سرمایه‌‌گذاری لازم فراهم کرده است

منبع : پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور

دیدگاه خود را بیان کنید