همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
دوشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۵
۰ نظر
۹۶ بازدید
استفاده از چاهک در حاشیه رودخانه ها و ضد عفونی آن با استفاده از اشعه UV، تهیه بچه ماهی سالم و رعایت شرایط بیوسکیوریتی و خشکاندن مزارع درگیر تنها راه کنترل بیماری ها در مزارع پرورش ماهی است که بتوان از آب رودخانه ها استفاده کرد. |
|
جلسه بررسی مسایل و مشکلات صاحبان مزارع پرورش ماهی بخش ناغان با حضور مدیرکل دامپزشکی استان، معاون فرماندار شهرستان کیار، بخشدار ناغان، مسئولین ادارات مرتبط و نمایندگان صاحبان مزارع پرورش ماهی در بخشداری ناغان برگزار شد. در ابتدای جلسه جان محمد ابراهیمی بخشدار ناغان ضمن عرض خوشامد گویی گفت: بخش اعظم تولید ماهی استان از مزارع پرورش ماهی سبزکوه با تعداد 180 مزرعه بدست می آید پس باید ماهی سالم و با کیفیت در اختیار مردم قرار دهیم
|
|
سپس معاون فرماندار به همکاری صاحبان مزارع با دامپزشکی تاکید کرد و گفت: باید در جهت سلامت مردم و اشتغال پایدار کوشید و با خشکاندن مزارع می توان مزارع را سالم سازی کرد.
در ادامه جلسه مدیرکل دامپزشکی استان ضمن عرض تسلیت به مناسبت ارتحال جانگداز آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: این چهارمین جلسه ای است که به دلیل اهمیت موضوع سلامت مردم و تولید ماهی سالم در شهرستان کیار برگزار می شود.
دکتر عبدالمحمد نجاتی در ادامه گفت: در 3 سال گذشته با همکاری صاحبان مزارع تولید ماهی استان از 7 هزار تن به بیش از 18 هزار تن رسیده است پس باید در جهت جلوگیری و کنترل بیماری های ماهیان سردابی استان اصول بهداشتی دامپزشکی را رعایت نماییم.
دکتر نجاتی گفت: در فاصله 12 کیلومتر منطقه سبزه کوه حدود 180 مزرعه مجاز و غیرمجاز وجود دارد که باید با خرید بچه ماهی سالم و رعایت شرایط بیوسکیوریتی، بهتر می توان از ورود بیماری ها به مزارع جلوگیری نمود.
وی اظهار داشت: احداث چاهک در حریم رودخانه مانند فیلتر شنی عمل می کند و باعث می شود که آب زلال وارد مزارع و به تبع آن بیماری های میکروبی، قارچی و انگلی آبزیان نیز کم می شود.
این مقام مسئول اظهار داشت: برای جلوگیری از ورود مواد ضدعفونی کننده و تلفات ماهیان، مدفوع و خوراک های مازاد و کنترل خواص فیزیکو شیمیایی آب مثل نیترات ، نیتریت ، H2s و ... از مزارع بالا دست ناچار به استفاده از آب چاهک می باشیم.
مدیرکل دامپزشکی استان ضدعفونی آب حاصل از چاهک توسط اشعه UVو استفاده از بچه ماهی را یادآور شد و گفت: با استفاده از تجهیزات به روز گام مهمی در توسعه آبزی پروری می توان برداشت.
سپس مهندس منصوری مدیر شیلات استان گفت: تولید منطقه سبزکوه 3 هزار تن می باشد و با اقدامات پیشگیرانه می توان تولید را افزایش داد.
در پایان جلسه نیز نمایندگان صاحبان مزارع مسایل و مشکلات خود را عنوان نمودند منبع: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری
|