فرهنگ‌سازی برای افزایش مصرف ماهی

چهار‌شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۱۰۱ بازدید
فرهنگ‌سازی برای افزایش مصرف ماهی

مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی خراسان شمالی بر لزوم فرهنگ‌سازی برای افزایش مصرف ماهی در این استان تأکید کرد.

غلامرضا حجی‌پور اظهار کرد: با توجه به اهمیت مصرف ماهی در سلامتی مردم فرهنگ‌سازی برای افزایش مصرف ماهی یک ضرورت است.

وی با برشمردن نقش مصرف ماهی در پیشگیری از بیماری‌ها تصریح کرد: ماهی دارای اثرات درمانی در درمان بیماری‌ها است و به خاطر دارا بودن پروتئین مرغوب با قابلیت هضم آسان در پیشگیری از بروز انواع بیماری‌های قلبی و عروقی نقش مهمی دارد.

وی بیان داشت: بی‌گمان مصرف ماهی در درمان امراض مختلف همچون پرفشاری اثرات معجزه‌آسایی در درمان بیماری‌های نظیر آسم، فشارخون و روماتیسم دارد.

مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی خراسان شمالی اثرات درمانی در ذات‌الریه، بیماری‌های کلیوی و سردردهای میگرنی را از دیگر اثرات مصرف ماهی عنوان کرد.

به گفته وی پیشگیری از انواع عفونت‌ها از دیگر تأثیرات مصرف ماهی در سلامت انسان است.

حجی‌پور با یادآوری اینکه سرانه مصرف انواع آبزیان در میانگین کشور حدود 9 کیلوگرم است، تصریح کرد: بر اساس آمارها میزان مصرف ماهی در این استان نسبت به سرانه کشوری پایین‌تر است.

مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با یادآوری ضرورت افزایش سرانه مصرف ماهی در استان گفت: با توجه به اهمیت مصرف ماهی از این‌ رو اهمیت فرهنگ‌سازی برای مصرف این ماده پروتئینی اجتناب‌ناپذیر است.

وی همچنین توسعه و سرمایه‌گذاری بیشتر در زمینهٔ پرورش آبزیان را موجب توسعه و افزایش سطح سلامت جامعه عنوان کرد

منبع : شهر فردا

دیدگاه خود را بیان کنید