همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
گروه پژوهشی فرآوری آبزیان دانشگاه شیراز تنها گروه فعال پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فن آوری در حوزه فرآوری و بیوتکنولوژی آبزیان در کشور به شمار می رود. | |
این گروه پژوهشی به طور رسمی از سال 1393 کار خود را آغاز کرده است. در این گروه کارشناسان و متخصصان به تحقیق و آموزش در زمینه های مرتبط با صنایع فرآوری و بیوتکنولوژی آبزیان و ارتقا سطح علمی در این رشته ها و همکاری با دیگر مراکز آموزشی و تحقیقاتی مرتبط با این رشته ها فعالیت می کنند. گروه پژوهشی فرآوری آبزیان با برخورداری از تجهیزات آزمایشگاهی مناسب و با بهره مندی از توان علمی و فنی متخصصان و کارشناسان صاحب نام دانشگاه شیراز و کشور خدمات علمی و فنی خود را ارائه می کند. |
|
رئیس گروه پژوهشی فرآوری آبزیان با معرفی بخش های مختلف مرکز از جمله کتابخانه، اتاق شورا ، سالن تولید و آزمایشگاه های مختلف در خصوص ضرورت ایجاد این مرکز گفت: با توجه به سرعت رشد جمعیت در کشور های در حال توسعه و نیاز به تامین غذای کافی مناسب لازم است با به حداقل رساندن محصولات دریایی به جای برداشت بیش از حد از دریاها به تولید پروتئین های با ارزش تغذیه ای بالا اقدام شود. منبع : باشگاه خبرنگاران |