همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سهشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵
۰ نظر
۹۹ بازدید
18 هزار تن میگوی پرورشی امسال در مزارع پرورشی استان های بوشهر، هرمزگان، خوزستان، سیستان و بلوچستان و گلستان تولید می شود | |
رئیس اتحادیه تولید کنندگان میگوی ایران گفت: ذخیره سازی مزارع میگو در استان هرمزگان از اسفند سال گذشته شروع شده است. علی اکبر خدایی افزود: لاروهای میگو در استان هرمزگان بدون وجود هیچ گونه مشکلی در حال پرورش است.
وی گفت: برداشت اول میگو در استان هرمزگان نیمه تیرماه آغاز می شود و بعد از آن ذخیره سازی برای دومین بخش تولید در استان هرمزگان آغاز خواهد شد
|
|
خدایی یادآور شد: استان هرمزگان دارای تعدادی زیادی مزارع پرورش میگو است و بعد از استان بوشهر هر ساله بیشترین میزان تولید میگوی کشور به این استان تعلق دارد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان میگوی ایران در ادامه از آغاز فعالیت پرورش میگو در سایر استانهای کشور خبر داد و گفت:استان های خوزستان، سیستان و بلوچستان، بوشهر و گلستان نیز فعالیت پرورش میگو خود را آغاز کرده اند.
خدایی اضافه کرد: ذخیره سازی مولدهای جدید در مزارع استان خوزستان در آبادان نیز آغاز شده است.
وی یادآور شد: تولید 18 هزار تن میگو نیازمند زیر کشت رفتن حدود پنج هزار هکتار مزرع پرورش میگو در استان های فعال در این بخش از صنعت شیلات است.
این مقام مسئول در اتحادیه تولیدکنندگان میگوی ایران با اشاره به اینکه تولید میگو در سال جاری در مقایسه با سال گذشته تفاوتی نخواهد داشت، بیان داشت: سال گذشته نیز 18 هزار تن میگوی پرورشی تولید شده بود.
وی یادآور شد: این آمار در حالی است که سال 93 شاهد تولید بیش از 22 هزار تن میگوی پرورشی در کشور بودیم و سال گذشته به دلیل شیوع بیماری با کاهش 21 درصدی تولید میگو همراه شدیم.
به گفته خدایی ، بیشترین میزان خسارات وارد شده ناشی از بیماری در مزارع پرورش میگوی استان های بوشهر و خوزستان به وقوع پیوسته بود.
وی دلیل افزایش نیافتن تولید را به مشکلات مالی و نداشتن نقدینگی پرورش دهندگان میگو نسبت داد و اذعان داشت: صندوق بیمه هنوز مبلغی که پرورش دهندگان بابت خسارت به وجود آمده در سال گذشته ناشی از شیوع بیماری لکه سفید را طلبکار بودند به آنها پرداخت نکرده است.
خدایی بیان داشت: همین امر باعث می شود که پرورش دهندگان نتوانند مزارع زیادی را زیر کشت میگو برده و با وجود عاری بودن مزارع از بیماری، نمی توانند به تولید دلخواه دست یابند.
رئیس اتحادیه تولید کنندگان میگوی ایران افزود: از سوی دیگر برخی پرورش دهندگان نیز به طور کلی به دلیل مشکلات مالی ناشی از خسارات وارده در سال گذشته از چرخه تولید خارج شده اند.
وی خاطرنشان کرد : افزایش تولید میگوی پرورشی در سال جاری، منوط به پرداخت خسارت وارده به پرورش دهندگان از سوی صندوق بیمه است.
خدایی اظهار داشت: در این صورت می توانیم امسال شاهد زیر کشت رفتن شش هزار و 700 هکتار مزرعه پرورش میگو و افزایش میزان تولید باشیم.
خدایی همچنین گفت : بیشترین هزینه ای که پرورش دهندگان میگو با آن روبه رو هستند، خرید غذای میگو است که تامین آن مشکلات زیادی برای پرورش دهندگان دارد
منبع : صدا و سیما
|