همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
جشنواره عرضه و طبخ آبزیان از فردا به مدت چهار روز توسط بخش خصوصی در بابلسر برگزار میشود |
|
دبیر اجرایی نخستین جشنواره عرضه و طبخ آبزیان در بابلسر با بیان اینکه ادارهکل شیلات مازندران تاکنون 13 جشنواره عرضه و طبخ آبزیان را برگزار کرد، گفت: امسال برای نخستینبار این جشنواره توسط بخش خصوصی برگزار میشود.
امیر حیدرپور هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش فرهنگ آبزی مصرفی در بین افراد جامعه دانست و اظهار کرد: تلاشمان در این جشنواره این است که مردم از نزدیک با نحوه تولید و روشهای طبخ آن آشنا شوند تا در منازل خود از آن استفاده کنند. |
|
دبیر اجرایی نخستین جشنواره عرضه و طبخ آبزیان با اعلام اینکه این جشنواره در قالب 11 غرفه برگزار میشود، افزود: از این تعداد پنج غرفه به عرضه ماهی زنده به صورت مستقیم اعم از ماهیان خاویاری، سرد آبی، گرم آبی و زینتی اختصاص دارد و 6 غرفه نیز به عرضه محصولات فرآوری شده مثل ماهیان بستهبندی شده، فیله شده، کنسرو، روغن ماهی، طبخ ماهی و آبزیان منجمد اختصاص دارد. این مسؤول زمان برگزاری این جشنواره را از فردا به مدت چهار روز عنوان کرد و ادامه داد: در این جشنواره هر روز از ساعت 6 بعد از ظهر کلاسهای آموزشی طبخ آبزیان برای بانوان توسط خانم خالقی سرآشپز بینالمللی برگزار میشود. وی در پایان گفت: برگزاری کارگاه آموزشی برای پرورشدهندگان در مورد نحوه نوین پرورشی توسط شرکت بهدانه از دیگر برنامههای این جشنواره است منبع : فارس |