همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۵
۰ نظر
۹۹ بازدید
عملیات ساخت بندر صیادی تنگ در ساحل عمان بر اساس برآوردهای صورت گرفته، به 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد | |
سید مصطفی بهشتیان مدیر کل اداره مطالعه و احداث بنادر صیادی سازمان شیلات ایران گفت: تاکنون 50 درصد مطالعات پروژه ساماندهی بندر صیادی تنگ در استان سیستان و بلوچستان از سوی سازمان شیلات ایران انجام شده است.
بهشتیان افزود: به منظور انجام مطالعات تاکنون 727 میلیون تومان اعتبار از محل اعتبارات ملی سازمان شیلات ایران هزینه شده است.
|
|
بهشتیان افزود: بر اساس برآوردهای انجام شده، ساخت بندر صیادی تنگ در ساحل عمان به 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران تصریح کرد: سال گذشته اختصاص 100 میلیون تومان اعتبار به این پروژه مصوب شده بود که از این میزان، 36 میلیون و 400 هزار تومان اعتبار اختصاص یافت.
به گفته وی، پروژه ساخت بندر صیادی تنگ هنوز به مناقصه گذاشته نشده است که امیدواریم به زودی مراحل انجام مناقصه این پروژه طی شود.
وی در ادامه یادآور شد: این پروژه جز پروژه های ساماندهی بنادر صیادی سازمان شیلات ایران محسوب می شود.
مدیر کل اداره مطالعه و احداث بنادر صیادی سازمان شیلات ایران خاطرنشان ساخت: اعتبار لازم جهت ساماندهی بندر صیادی تنگ بسیار زیاد است و مقرر شده بخشی از اعتبارات لازم از محل اعتبارات سفر رهبر به استان سیستان و بلوچستان تامین شود.
وی در ادامه تصریح کرد: ساخت موج شکن های اصلی و فرعی به طول هزار و 600 متر و انجام لایروبی به حجم 75 هزار متر مکعب از جمله برنامه های در نظر گرفته شده برای ساماندهی بندر صیادی تنگ محسوب می شود.
بهشتیان در ادامه به طرح ساماندهی بندر صیادی جفره در استان بوشهر اشاره کرد و گفت: طبق برآوردهای صورت گرفته، اجرایی شدن این طرح به 40 میلیارد تومان اعتبار نیاز خواهد داشت.
وی بیان کرد: تاکنون به منظور پیشبرد این پروژه یک میلیارد و 602 میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
مدیر کل اداره مطالعه و احداث بنادر صیادی سازمان شیلات ایران گفت: اتمام این پروژه به تخصیص 12 میلیارد و 758 میلیون و 200 هزار تومان اعتبار نیاز دارد.
وی با اشاره به اینکه اعتبار مصوب برای پیشبرد پروژه ساماندهی بندر صیادی جفره در سال گذشته مبلغ 6 میلیارد و 750 میلیون تومان بوده است، بیان کرد: از این میزان725 میلیون و 500 هزار تومان اعتبار تخصیص به این پروژه تخصص یافت.
این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران به پیشرفت 27 درصدی ساماندهی بندر صیادی جفره اشاره کرد و گفت: ساخت اسکله به طول 160 متر از جمله اقدامات مهمی است که قرار است در راستای ساماندهی بندر صیادی جفره انجام شود.
وی به ساخت محوطه تاسیسات پیشتیبانی زیربنایی به وسعت 40 هزار متر مربع و نیز احداث ساختمان ها و تاسیسات زیربنایی به وسعت 190 متر مربع نیز اشاره کرد منبع : میزان |