همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۵
۰ نظر
۱۱۸ بازدید
سفیر فرانسه در جمهوری اسلامی ایران ارزش تجارت شیلات این کشور را در سال 2014 یک میلیارد یورو اعلام کرد که 93 هزار اشتغالزایی برای این کشور داشته است |
فرانسوا سنمو روز شنبه در همایش یک روزه روز شیلات ایران و فرانسه که در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد، گفت، فرانسه دارای دومین قلمرو دریایی پس از ایالت متحده امریکا است و با سهم 10 درصدی صید ماهی، در رتبه چهارم اتحادیه اروپا قراردارد وی افزود: پرورش ماهی در فرانسه دارای سه بخش متمایز پرورش ماهی سالمون، ماهی در دریا و پرورش در برکه است. تولید این سه بخش در سال 2014 در مجموع بیش از 50 هزار تن با رقم معاملاتی بیش از 200 میلیون یورو بوده است. وی تصریح کرد: صید در دریا، آبزی پروری و فرآوری محصولات دریایی به فرهنگ و هویت فرانسوی در زمینه شیلات تعلق دارد و در زندگی و تغذیه فرانسویان و پویایی بافت اقتصادی و اجتماعی مناطق ساحلی این کشور نقش اساسی ایفا می کند.
سنمو معتقد است، تضمین تداوم منابع دریایی و فعالیت های مربوط به شیلات مستلزم بهره برداری پایدار از آن منابع است. بنابراین محور اصلی فعالیت های شیلات و آبزی پروری فرانسه و توسعه پایدار آن به نوسازی، مدرن سازی و ارتقای شناخت از حوزه دریایی بستگی دارد که شرکت های فرانسوی برای تقسیم این اهداف و شناخت ها با همتایان ایرانی خود به ایران آمده اند تا فنون تولید را با تاکید بر کیفیت، تنوع گونه ها و با رعایت تنوع زیستی و اکوسیستم دریایی منتقل کنند.
|
سفیر فرانسه در ایران اضافه کرد: فرانسه و ایران در این زمینه از چندین سال قبل دارای روابط ویژه ای بودند و به این ترتیب در بخش پرورش ماهی دریایی شرکت اکوالند از سال 2004 با پرورش تخم چشم زده قزل آلا به منظور پرورش بچه ماهی در ایران به عنوان تامین کننده اصلی این محصول حضور دارد.
وی ادامه داد: این شرکت از سال 2015 از طریق مزرعه دریایی دوحه در ایران حاضر شده و در اجرای طرح جزیره قشم نیز فعالیت دارد.
سنمو گفت: همچنین شرکت ویویرس دی سارنس به عنوان متخصص تولید تخم ماهی قزل آلا از استخر پرورش ماهی خود سالیانه بیش از 60 میلیون تخم ماهی تولید می کند که بین 20 تا 40 درصد تولیداتش به ایران صادر می شود.
وی اضافه کرد: این شرکت با یک استخر پرورش ماهی مشارکت دارد و از سال 2011تخم ماهی قزل آلا را تحت برند لیبل ویویر در ایران تولید می کند.
وی افزود: همچنین شرکت گلدن گروپ نیز در تامین مواد اولیه، تجهیزات و خدمات مورد نیاز برای تولید ماهی تخصص دارد و فعالیت خود را از سال 2002 برای مساعدت به شرکت های مختلف فرانسوی در ایران آغاز کرده است.
سفیر فرانسه در ایران با بیان این که همکاری فنی جدید و توسعه لازم در بخش آبزی پروری ایران در سالهای آینده رخ می دهد، ادامه داد: شرکت های فرانسوی از هرگونه مساعدت در زمینه انتقال دانش فنی جدید و تجهیزات به ایران دریغ نخواهند کرد.
همایش شیلات ایران و فرانسه در تهران با حضور حسن صالحی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان شیلات ایران و نمایندگان شرکت های فرانسوی و ایرانی برگزار شد.
منبع:ایرنا
|