همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
اتحادیه تکثیر و پرورش آبزیان از واردات گونه مهاجم ماهی تیلاپیا به کشور انتقاد کرد |
|
ارسلان قاسمی مدیرعامل اتحادیه تکثیر و پرورش و صادرات آبزیان در درباره علل مخالفتش به ورود ماهی تیلاپیا به کشور ضمن اشاره به سودآور بودن پرورش ماهی تیلاپیا گفت: هرچیزی که تولید آن سودآور است نباید وارد مملکت کنیم. |
|
او گفت: در درجه اول گوشت تیلاپیا گوشت ماهی بی کیفیتی است که بعضا مضر هم هست. در بسیاری از مقالات علمی هم آمده که اقشار آسیب پذیر و خانمهای باردار با احتیاط از این گوشت استفاده کنند و تا جای امکان استفاده نکنند. چه دلیلی دارد گوشتی را که می دانیم برای سلامت مشکل ساز است ترویج کنیم؟ او در پاسخ به این پرسش که اساسا چرا تیلاپیا در بازار ما جا افتاد گفت: چینیها دندان ما را خوب شمردند و بازار ما را هم خوب رصد کردند. گوشت را به نوعی ارائه کردند که بازارپسند جامعه ما بوده است یعنی این که گوشت تیلاپیا را به صورت فیله شده، بدون استخوان و آماده طبخ وارد بازار ما کردند. آیا ما وقتی خودمان تیلاپیا را پرورش بدهیم هم میتوانیم آن را به همین شکل عرضه کنیم؟ مسلما نه چون زیرساختهای لازمش را نداریم. منبع : صدا و سیما |