همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
کامران رضایی توابع، گفت: میکرواِلمانهای غذایی شامل عنصرهای کمیاب یا وجود اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه که بهصورت بهینه در بدن آبزیان وجود دارد، بهطور کلی باعث تقویت و افزایش ایمنی عمومی بدن میشوند. |
ویروس کووید 19 با گذشت چند ماه از شیوع و همهگیری جهانی، هر روز چهره جدیدی از خود نشان میدهد و دانشمندان و پزشکان براساس تجربیات بالینی که در این مدت بهدست آوردهاند با شناخت رفتار این ویروس در موقعیتها و شرایط گوناگون به دستاوردهای ارزشمندی برای مقابله و ایمنی در برابر آن و یافتن درمانهای مقطعی و مقدمات ساخت داروی ویژه این بیماری رسیدهاند. یکی از موضوعاتی که در پیشگیری و مراحل درمانی این بیماری بر آن تأکید میشود، بالا بردن سیستم ایمنی بدن است که بخش زیادی از آن با تغذیه درست و اصولی و استفاده از مواد غذایی مفید و مورد نیاز بدن محقق میشود. اما یک بحث در زمینه تغذیه در شرایط شیوع کرونا به این بازمیگردد که بدن برای تقویت سیستم ایمنی خود به کدام مواد غذایی بیشتر نیاز دارد و این مواد از چه طریقی تأمین میشوند. همچنین بحث سلامت مواد غذایی و نحوه استفاده از آنها در این شرایط خاص نیز موضوعی مهم است. براساس نظر متخصصان، مصرف اندازه گروه نان و غلات، گوشت و حبوبات ، سبزیجات و میوهها به سلامتی و داشتن سیستم ایمنی قوی کمک میکند. بدن ما روزانه نیاز به دریافت دو واحد از گروه گوشتها و حبوبات دارد که این مقدار از طریق مصرف گوشت سفید و قرمز، عدس، لوبیا و باقالا تامین میشود. ازجمله مفیدترین و سالمترین منابع دریافت پروتئین و بسیاری از مواد مفید آبزیان هستند.
کامران رضایی توابع؛ عضو هیأت علمی و دانشیار گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران در گفتوگو با ایبنا، درباره فواید استفاده از پروتئین و مواد غذایی مفید موجود در آبزیان برای تقویت سیستم ایمنی بدن، بیان کرد: میکرواِلمانهای غذایی شامل عنصرهای کمیاب یا وجود اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه که بهصورت بهینه در بدن آبزیان وجود دارد، بهطور کلی باعث تقویت و افزایش ایمنی عمومی بدن میشوند.
مترجم کتاب «تکثیر و پرورش آبزیان دریایی و لبشور»، ادامه داد: در وضعیت شیوع کرونا، عرضه ماهی و میگوی خام در محلی مثل بازار ماهیفروشان خطرناک است. بهتر است در شرایط فعلی محصولات شیلاتی بهصورت فراوری شده مانند تُن ماهی یا دودی شده، عرضه شود. در صورت تمایل به خرید ماهی خام و تازه باید نکات ایمنی در هنگام خرید و انتقال ماهی به منزل به دقت رعایت شود و ماهی نیز بهصورت دقیق و درست تمیز و طبخ شود.
منبع : ایبنا |