همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیرشیلات و آبزیان آذربایجان غربی سرانه مصرف آبزیان در استان را پایینتر از میانگین کشوری اعلام کرد. |
|
معصوم فصیح با بیان اینکه سال گذشته ماهی و آبزی تولیدی در استان، ۱۴هزار و ۵۶۷ تن بوده افزود: امسال پیشبینی میشود ۷۰۰۰ تن انواع ماهی گرمابی و بومی و ۷۸۰۰ تن ماهی سردابی در استان تولید شود. وی گفت: ماهیان گرمابی شامل کپور، فیتوفاگ، بیگ و امور بوده و ماهی سردابی نیز قزلآلا در استان تولید میشود. |
|
مدیر شیلات و ابزیان آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در استان ۸۳ مزرعه گرمابی و ۲۶۳ مزرعه سردابی وجود دارد یادآور شد: ارومیه با ۸۰ مزرعه پرورش ماهی سردابی، باتولید ۱۹۷۸ تن و پلدشت با ۲۰مزرعه پرورش ماهی گرمابی و تولید ۴۲۸۶ تن پیشرو در تولید ماهی هستند. فصیح تصریح کرد: صنعت آبزیپروری استان برای ۲۳۵۰ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی کرده است. وی با بیان اینکه استان از لحاظ تولید در منابع آبی مقام اول را بین استانهای غیر ساحلی دارد، میانگین مصرف در استان شش کیلو و ۸۰۰ گرم پیشبینی میشود، در حالی که میانگین مصرف ماهی در کشور ۱۰ کیلو و ۶۰۰ گرم است. مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی با اشاره به برنامههای این سازمان برای ترویج و افزایش مصرف آبزیان اظهار کرد: برگزاری جشنواره طبخ ماهی، برگزاری دورههای آموزشی طبخ برای بانوان، ارائه برنامه رادیویی، برگزاری نمایشگاه عرضه آبزیان ، چاپ و توزیع بروشور بخشی از برنامههای این اداره برای ترویج مصرف آبزیان بین خانوادههاست منبع : ایسنا |