جشنواره عرضه وطبخ آبزیان در ساری

چهار‌شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۹۰ بازدید
جشنواره عرضه وطبخ آبزیان در ساری

برگزاری هفتمین جشنواره عرضه وطبخ آبزیان در پارک قائم شهرستان ساری

مدیرکل شیلات مازندران درمراسم افتتاحیه این جشنواره که با حضور مسئولین استانی و شهرستان ساری برگزار شد گفت: استان مازندران از جایگاه مهمی درامورتولیدات شیلاتی برخوردار بوده و درخیلی از موارد حائز مقام اول درکشور می باشد

مدیرکل شیلات استان تولید آبزیان کشوررا حدود یک میلیون تن اعلام کرد و افزود: با توجه به پتانسیل ها و ظرفیت های بالقوه و بالفعل شیلاتی در استان، شیلات مازندران از استان های پیشرو و توسعه یافته در امور تولیدات شیلاتی است.دکتر رستمی در ادامه کل تولیدات شیلاتی صید و آبزی پروری استان را در سال 95 ، 91 هزار تن اعلام کرد و با اشاره به نقش مهم مصرف ماهی در سلامتی افراد جامعه و اینکه سرانه مصرف ماهی در دنیا 20 کیلو گرم است، سرانه مصرف ماهی در کشوررا 10 کیلوگرم و استان مازندران را حدود 14 کیلو گرم اعلام و هدف از برگزاری این جشنواره را ،توسعه فرهنگ آبزی مصرفی و ارتقاء سرانه مصرف آبزیان ،ترویج و آموزش انواع روش های طبخ ماهی و آشنایی بیشتر مردم با ماهی و فواید مصرف آن ،شناخت گونه های آبزیان وعرضه مستقیم آبزیان و دسترسی آسان مردم برشمرد و اظهار امیدواری کرد. شیلات درکنارسایر کارهای محوری و زیربنایی توجه ویژه ای به امربازارآبزیان و دسترسی مردم به محصولات شیلاتی دارد که انشالله بتوانیم در طول سال در شهرهای استان این نوع جشنواره را برگزار نمائیم و شاهد افزایش سرانه مصرف ماهی دراستان حتی بالاتر از سرانه مصرف جهانی باشیم. گفتنی است هفتمین جشنواره عرضه و طبخ آبزیان در استان مازندران از 17 اسفند ماه لغایت 21 اسفند ماه 95 بمدت 5 روز در پارک قائم شهرستان ساری برگزاری می گردد

منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران

دیدگاه خود را بیان کنید