کاهش 40 درصدی تولید گوشت ماهیان خاویاری در آستارا

یک‌شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۷۱ بازدید
کاهش 40 درصدی تولید گوشت ماهیان خاویاری در آستارا

رئیس اداره شیلات بندر آستارا گفت: سال گذشته 40 تن گوشت ماهیان خاویاری در مزارع ماهی این شهرستان تولید و به بازار عرضه شد که میزان تولید آن نسبت به سال 94، 40 درصد کاهش یافته است

صادق خاصی پور روز یکشنبه افزود: این میزان گوشت خاویاری در دو مزرعه فعال پرورش ماهیان خاویاری در بخش لوندویل آستارا تولید شد و ارزش اقتصادی آن 14 میلیارد ریال است.
وی بیان کرد: سطح مفید مزارع پرورش ماهیان خاویاری شش هزار و 400 متر مربع است و فیل ماهی، بیشتر از گونه های دیگر پرورش داده می شود.

وی علت کاهش تولید گوشت ماهیان خاویاری را ریزش ناکافی بچه ماهی توسط پرورش دهندگان در مزارع ذکرکرد.
خاصی پور ادامه داد: در سال گذشته 150 هزار قطعه ماهی زینتی نیز در این شهرستان تولید شد و این آمار نسبت به سال 94، پنج درصد افزایش یافته است.
شهرستان آستارا در منتهی الیه غرب استان گیلان واقع شده و با 18 و نیم کیلومتر نوار ساحلی و منابع آبی متعدد، جزو مناطق مستعد پرورش انواع آبزیان گرمابی، سردابی و خاویاری است

منبع : ایرنا

دیدگاه خود را بیان کنید