برگزاری جشنواره طبخ آبزیان با همکاری دانشگاه پیام نور در سرپل ذهاب

پنج‌شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۹۱ بازدید
برگزاری جشنواره طبخ آبزیان با همکاری دانشگاه پیام نور در سرپل ذهاب

سرپرست اداره شیلات سرپلذهاب از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان با همکاری دانشگاه پیام نور واحد سرپلذهاب در شهرستان خبر داد

مصطفی نوروزی در حاشیه برگزاری جشنواره طبخ آبزیان اظهار داشت: به منظور بزرگداشت دهه فجر و ترویج طبخ غذای سالم با محوریت آبزیان و افزایش فرهنگ مصرف ماهی و آشنایی خانوارها با فواید مصرف آبزیان این جشنواره در شهرستان برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را ارتقاء سطح دانش بانوان در زمینه طبخ ماهی و افزایش استفاده از ماهی در سبد خانوار دانست و تصریح کرد: مصرف ماهی میتواند در بهبود بیماری های قلبی نقش مهمی ایفا کند و موجب کاهش بروز سکته های قلبی شود و همچنین برای رشد و سلامت کودکان موثر باشد.

سرپرست اداره شیلات شهرستان با تاکید بر خرید ماهی از مراکز معتبر گفت: ماهی سالم دارای چشم های براق ، پوست شفاف و هنگام فشار انگشت روی پوست ماهی پس از چند لحظه به حالت اولیه بر می گردد و انداره ماهی نیز باید متوسط باشد.

لازم به ذکر است بمناسبت دهه مبارک فجر جشنواره طبخ آبزیان با حضور فرماندار و جمعی ازمسئولین سرپلذهاب و با همکاری دانشگاه پیام نور شهرستان در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار گردید و در پایان به پنج نفر برتر نیز جوایزی اهدا شد

منبع : دانا

دیدگاه خود را بیان کنید