همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
رئیس سازمان شیلات کشور:سرانه مصرف آبزیان مردم اصفهان به 10 کیلوگرم رسیده است |
|
جشنواره آبزی مصرفی با حضور آقای دکتر صالحی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران در فرهنگ سرای کوثر برگزار شد. در این آیین آقای دکتر صالحی گفت: مصرف ماهی در سلامت و تندرستی مردم و جلوگیری از خطر ابتلا به انواع بیماریهای قلبی و عروقی موثر است وخوشبختانه با اقدامات فرهنگ سازی انجام شده سرانه مصرف آبزیان مردم اصفهان به 10 کیلوگرم رسیده است و قابل قبولی است اما باید توجه داشت که متوسط سرانه مصرف ماهی در دنیا 25 کیلوگرم است. وی ادامه داد: امیدواریم با توجه بیشتر مردم و توسعه فضای عرضه ماهی زنده به مردم اصفهان، بتوانیم شادابی و سلامتی را در میان عموم جامعه گسترش دهیم. |
|
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تولید انواع آبزیان گرم آبی و سرد آبی در استان اصفهان افزود: خوشبختانه در اصفهان با وجود تنوع آب و هوایی، تولیدات بیش از شش هزار تن انواع آبزیان داریم که این میزان با استفاده از ظرفیتهای استخرهای ذخیره آب کشاورزی میتواند افزایش چشمگیری داشته باشد. دراین آیین، آقای اصغر کشاورز رییس سازمان میادین شهرداری نیز با ارائه توضیحاتی در خصوص اهداف برگزاری جشنواره گفت: جشنواره در راستای ترویج فرهنگ تغذیه سالم و استفاده از محصولات دریایی برگزار شده است. در این جشنواره مراسم قرعه کشی و اهداء جوایز نفیس به خریداران محصولات آبزیان بازارهای کوثر 9 و 7 اصفهان به طور مشارکت توسط شرکت دریایی چهاربهار و سازمان میادین شهرداری برگزار شد . همچنین ،بهمت شیلات استان و مشارکت فعالین غذاهای دریایی استان در این جشنواره بیش از 50 نوع از غذا های طبخ آبزیان به حاضرین معرفی شد منبع : روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان |