سومین جشنواره طبخ آبزیان در ارومیه برگزار می‌شود

چهار‌شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۹۴ بازدید
سومین جشنواره طبخ آبزیان در ارومیه برگزار می‌شود

مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی از برگزاری سومین جشنواره طبخ آبزیان با هدف ترویج و بالا بردن سرانه مصرف ماهی در ارومیه خبر داد.

معصوم فصیح با اعلام این مطلب گفت: با توجه به سرانه مصرف ماهی در استان که نزدیک ۶.۶۲ کیلوگرم برای هر نفر در سال است و استان آذربایجان غربی از میزان سرانه کشوری فاصله ۴ کیلوگرمی دارد، سومین جشنواره طبخ آبزیان با هدف ترویج مصرف ماهی در ارومیه برگزار خواهد شد.

وی افزود: استان آذربایجان غربی در حال حاضر یکی از استان های برتر در تولید شیلات و آبزیان است و طبق برآورد صورت گرفته ۱۶هزار و ۸۰۰ تن انواع قزل آلا از مراکز پرورش و تکثیر ماهی در استان تولید خواهد شد.

مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی تصریح کرد: با هدف توسعه صنعت شیلات، بازارچه های خرید و عرضه محصولات آبزی در شهرهای ارومیه، مهاباد، خوی، میاندوآب و پیرانشهر ایجاد خواهد شد.

فصیح گفت: هم اکنون استان آذربایجان غربی ۱۱ تعاونی صید صیادی و ۵ مرکز تکثیر قزل آلا دارد.

شایان ذکر است سومین جشنواره طبخ آبزیان روز دوشنبه ۴ اردیبهشت ماه در پارک جنگلی محل دائمی نمایشگاه های بین المللی ارومیه برگزار خواهد شد.

منبع : خبر آنلاین

دیدگاه خود را بیان کنید