درخواست ایجاد رستوران آبزیان در گرمی

سه‌شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۵۲ بازدید
درخواست ایجاد رستوران آبزیان در گرمی

میرآرمان واعظی گفت: هشت هزار و ۵۰۰ تن انواع ماهیان سردآبی و گرم‌آبی در استان اردبیل تولید شد

میرآرمان واعظی در ششمین جشنواره استانی طبخ آبزیان در شهرستان گرمی اظهار داشت: این جشنواره نخستین جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان گرمی و ششمین جشنواره استانی بوده که به همکاری فرمانداری این شهرستان در کنار دریاچه گیلارلو برگزار شد.

وی گفت: در سال گذشته ۸ هزار و ۵۰۰ تن انواع ماهیان سردآبی و گرم آبی در استان تولید شده که با تلاش‌ها و اقدامات فرهنگی در راستای افزایش مصرف ماهی در استان، سرانه مصرف ماهی در اردبیل با ۱۰٫۵ کیلوگرم رسیده که رتبه سوم کشوری را در بین استان‌های غیرساحلی داریم.

مدیرکل شیلات استان اردبیل تصریح کرد:‌ هدف از برگزاری این جشنوار فرهنگسازی مصرف ماهی، افزایش سرانه مصرف آبزیان در راستای سلامت جامعه و ایجاد نشاط و شادابی و مشارکت بانوان در فعالیت‌های اجتماعی است و ما سعی می‌کنیم با اجرای این جشنواره‌ها سرانه مصرف آبزیان را به ۱۲ کیلوگرم برسانیم.

فرماندار شهرستان گرمی نیز در این جشنواره با اشاره به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های موجود در شهرستان برای آبزی‌پروری بیان کرد: منابع آبی فراوان از جمله حاشیه دره‌رود، بالهارود و سایر رودخانه‌ها و منابع آبی در این شهرستانوجود دارد که می‌توان در راستای تولید و پرورش ماهی از آنها بهره برد.

ابراهیم امامی افزود: با توجه به این ظرفیت‌های بالا انتظار می‌رود در آینده با شروع مطالعات جامع آبزی پروری شاهد شکوفایی صنعت آبزی پرروی در شهرستان باشیم و بتوانیم از قطره قطره آب نهایت استفاده را ببریم.

نماینده مردم شهرستان گرمی در مجلس شورای اسلامی نیز با قدردانی از برگزاری جشنواره اظهار کرد: از اداره کل شیلات استان انتظار می‌رود با ایجاد رستوران آبزیان در شهرستان در راستای فرهنگسازی مصرف ماهی، برگزاری جشنواره زنده پخت آبزیان و مسابقه ماهیگیری بتوانند فرهنگ آبزی مصرفی را ترویج دهند.

سیدحمایت میرزاده بیان کرد: در همه زمینه‌ها آماده همکاری در راستای اقتصاد مقاومتی و ترویج آبزی پروری و آبزی مصرفی هستم و حتما با انعکاس تلاش‌ها و فعالیت‌های شیلات استان به مقامات بالا در راستای توسعه فعالیت‌ها در این حوزه تلاش‌های لازم انجام می‌شود.

منبع : تسنیم

دیدگاه خود را بیان کنید